A cui este de fapt Uniunea Europeana? Ministrul german de externe, Frank-Walter Steinmeier: “Nu vom permite nimănui să ne ia Europa”

Frank-Walter Steinmeier,  ministrul de externe al Germaniei, face o declaratie edificatoare care ne arata pe undeva cui apartine cu adevarat Uniunea Europeana si caror scopuri foloseste cel mai mult aceasta constructie europeana: “Nu vom permite nimănui să ne ia Europa”, a declarat Frank-Walter Steinmeier,  ministrul de externe al Germaniei.

Sefii diplomatiilor celor sase state fondatoare ale Uniunii Europene se reunesc sambata la Berlin pentru discutii post-BREXIT, transmite AFP.

Radu Golban, economistul care a descoperit datoria de aproximativ 20 de miliarde de euro a Germaniei fata de Romania, felicita si el britanicii pentru rezultatul referendumului, criticand in acelasi timp Germania pe care o acuza ca “a dezindustrializat intregul continent”:

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

“Felicitari UK!
Londra a aratat Berlinului cartonasul galben! Britanicii s-au opus unui model de integrare europeana, care nu serveste decat nemtilor. Germania si-a batut joc de Europa, a dezindustrializat intregul continent, ca sa-si permita un nivel de trai nesimtit. Mitul muncii a fost o gogorita. Sa vedem cum vor pune acuma osul la munca.

Cum ar fi daca am urma si noi Brexitul?”, a postat Radu Golban pe pagina sa de Facebook 

A cui este de fapt Uniunea Europeana? Ministrul german de externe, Frank-Walter Steinmeier: “Nu vom permite nimănui să ne ia Europa”

“Sunt sigur ca aceste state vor trimite ca mesaj ca nu vom permite nimanui sa ne ia Europa, acest proiect de pace si de stabilitate”, a subliniat ministrul de externe german, inainte de intalnirea cu omologii sai din Franta, Italia, Olanda, Belgia si Luxemburg

“Consider ca este cat se poate de clar ca ne aflam intr-o situatie in care nu sunt admisibile nici isteria, nici starea de soc. Nu trebuie sa luam masuri precipitate si sa ne prefacem ca avem toate raspunsurile. Insa nici nu trebuie, dupa decizia britanica, sa cadem in depresie si inactiune””, a mai adaugat Frank-Walter Steinmeier scrie fluierul.ro

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Cum e cu vitejia ungurească. A fost vreun maghiar printre partizanii din munți?

Dum iun. 26 , 2016
Un comentariu realist, lucid. Că Ungaria a devenit pașalac pentru aproape 200 de ani nu este un blam grav pentru vecinii noștri. Trist este că nu au avut nicio reacție de nesupunere, de respingere a ocupației otomane. Iar când mai pui la socoteală și că Ungaria a fost eliberată de […]
Bătălia de la Mohács (1526)

Poate vă place și:

libris.ro