RSS

Revoluție sau lovitură de stat? …

La trei decenii după…

Comunicat de presă: Fenomenele a…

Ca în fiecare an Ser…

Laurian Stănchescu: "Scrisoare p…

Scrisoare publică ad…

Ion Coja: "Marx & Engels ne-au c…

După 1990, pe Interne…

După Bogdan Diaconu, apare o nou…

Alternativa Dreaptă s…

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Toate memorandumurile pentru autonomia tinutului secuiesc au fost anulate in justitie

Print Friendly, PDF & Email

Toate memorandumurile pentru autonomia tinutului secuiesc, adoptate de catre consiliile locale din Harghita si avand ca scop formarea unei regiuni administrative autonome denumita “Tinutul secuiesc”, au fost anulate in instanta.

Toate memorandumurile pentru autonomia tinutului secuiesc au fost anulate in justitie

Adrian Jean Andrei, prefectul judetului Harghita, a castigat toate procesele intentate administratiilor locale in cele 42 de cazuri in care consiliile locale din judet au adoptat, incepand din anul 2014, memorandumuri adresate catre Guvernul si Parlamentul Romaniei, prin care cereau organizarea unui referendum pentru  formarea unei regiuni administrative autonome denumita “Tinutul secuiesc”.

Prefectul judetului Harghita a mai precizat ca aceste initiative ale consiliilor locale din Harghita au incalcat legile si Constitutia Romaniei, potrivit carora teritoriul Romaniei este organizat din punct de vedere administrativ in comune, orase si judete, iar limba oficiala a statului roman este limba romana. Adrian Jean Andrei a tinut astfel sa precizeze ca orice astfel de initiativa asemanatoare va fi atacata in instanta si va avea aceeasi soarta ca si cele 42 de cazuri precedente.

 

 

 

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline