RSS

Ion Coja: "Marx & Engels ne-au c…

După 1990, pe Interne…

După Bogdan Diaconu, apare o nou…

Alternativa Dreaptă s…

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

Deși este un demers nelegal și a…

Dezbinarea românilor …

Monica Macovei se face vinovată …

Printr-o dublă măsură…

Liderii antiromâni ai UDMR din j…

Protestul românilor f…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

TRAIAN BERBECEANU – EROU NATIONAL!

Print Friendly, PDF & Email

Nimeni nu se naște providențial, fie om, înger sau sfânt, dar comisarul Traian Berbeceanu a devenit un om providențial prin aura faptelor sale, nu prin descendența nașterii sale. Nașterea fiind până la urmă o dimensiune abisală și fără gravitație. Nici sfinții sau îngerii nu ating altfel divinitatea, și ei trec prin transcendența umană.

TRAIAN BERBECEANU – EROU NATIONAL!

Comisarul Traian Berbeceanu a atins divinitatea umană prin virtute, moralitate, demnitate, onoare. Prin spirit și credință, sacrificiu și jertfă de sine. Modelele sale sunt voievozii și cărturarii români, eroii și martirii neamului nostru, cei răstigniți în numele unei idei naționale, cei aleși de Dumnezeu și de soarta românească să împlinească miracolul românismului. Comisarul Traian Berbeceanu este veriga spirituală între generații, este întocmai ca o stea pământeană plină de mitologie și existență cardinală, este un însemn românesc care rescrie istoria contemporană a țării sale.

Viața dânsului seamănă cu traiectoria unui fulger, luminează zarea, dar și pârjolește mărăcinii și iarba rea din calea oamenilor. Jurământul militar față de patrie, față de poporul român și față de Tricolor, nu are asemuire, este ca o armură învingătoare și în fața zeilor. Comisarul Traian Berbeceanu poartă această armură direct peste sângele său românesc, iar ursitoarele îi descântă mereu destinul.

Este o legendă a Olimpului românesc, este un Erou și un simbol Național. Onor, domnule comisar Traian Berbeceanu!

Laurian Stănchescu, scriitor și jurnalist român.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline