RSS

Ion Coja: "Marx & Engels ne-au c…

După 1990, pe Interne…

După Bogdan Diaconu, apare o nou…

Alternativa Dreaptă s…

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

Deși este un demers nelegal și a…

Dezbinarea românilor …

Monica Macovei se face vinovată …

Printr-o dublă măsură…

Liderii antiromâni ai UDMR din j…

Protestul românilor f…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Ciobanii din Zăbala vor înălța de Sîntilie cel mai mare Drapel Tricolor Românesc din jud. Covasna

Print Friendly, PDF & Email

Ciobanii din Zăbala vor înălța de Sîntilie cel mai mare Drapel Tricolor Românesc din jud. Covasna și o Cruce de lemn de mari dimensiuni în cinstea eroilor și martirilor Neamului. 17 iulie, ora 11, după Sfânta Liturghie.

Steagul a fost dăruit de Acțiunea Români pentru Români țăranilor din Zăbala ca semn de prețuire și recunoștință pentru păstrarea Datinei strămoșești.

Frumoasa și măreața Cruce din lemn este lucrarea fraților noștri de sânge și credință Ion Ilie, sculptorul crucii, Eugen Isar și Dan Radovici care au vrut astfel să le transmită zăbălenilor dragostea lor creștinească.

Ciobanii din Zăbala vor înălța de Sîntilie cel mai mare Drapel Tricolor Românesc din jud. Covasna

Cele două gesturi nu au fost coordonate, Dumnezeu însă în marea lui înțelepciune le-a unit, unindu-ne astfel și pe noi, românii din provinciile istorice ale Țării în jurul vrednicilor ciobani din Zăbala, în jurul românilor din Covasna și Harghita, unindu-ne astfel pe toți în Inima Țării.

Doamne ajută, ne vedem de Sîntilie la Zăbala. Sfânta Liturghie de la Biserica cu hramul „Sfântul Proroc Ilie” din sat va fi oficiată de Părintele Protopop Ioan Bercu, fiu al Zăbalei.

Autor/Foto: Mihai Tirnoveanu

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline