libris.ro

Manipulare securistoida: Nu-ti place ca este jefuita Romania? Atunci esti de partea Rusiei!

Manipulare securistoida: Nu-ti place ca este jefuita Romania? Atunci esti de partea Rusiei!

Manipulare securistoida: Nu-ti place ca este jefuita Romania? Atunci esti de partea Rusiei!

Nu de putine ori am avut ocazia sa vedem comentarii sau postari in care eram criticati pentru unele din articolele noastre, in care reclamam jaful de proportii uriase pe care il fac multinationalele in Romania in diferite domenii. Orice roman care are curajul sa vorbeasca deschis despre jafurile sistematice si institutionalizate care au loc in tara noastra este catalogat imediat drept „antioccidental”, „pro-rus”, „omul rusilor”, „rusofil”, „te plateste partidul X sa spui…”, iar daca asta nu functioneaza, se trece imediat la insulte si injurii care nu isi gasesc uneori loc nici macar in dictionarul explicativ al limbii romane.

Am fost surprinsi totusi sa ne gasim catalogati ca fiind „deschizatori de usi pentru propaganda rusa” de catre Sabina Fati, o infocata propagandista a regimului politic despre care DNA-ul a dezvaluit ca a generat un nivel al coruptiei in Romania la niste cote inimaginabile.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Manipulare securistoida: Nu-ti place ca este jefuita Romania? Atunci esti de partea Rusiei!

Iata ce spune Sabina Fati intr-un articol:

” (…) răbufnirile naționaliste și anti-occidentale, alimentate de personaje populare cum ar fi Dan Puric, un actor mistic, care încearcă mereu să-și convingă auditoriul de „putreziciunea” Occidentului, sau Dorel Vișan, care l-a interpretat recent pe primul șef de guvern pus de sovietici în România, Petru Groza, despre care spune că a fost un om bun”, argumentând la pachet că „regimul instaurat în România de Armata Roșie oferea libertate și democrație

Cei doi sunt doar vârful aisbergului, dar ei sunt secondați de diferite site-uri (http://www.nationalisti.ro; http://gandeste.org; http://www.activenews.ro; http://glasul.info etc) și de multe alte acțiuni, intenționate sau nu.”.

Pe scurt, ceea ne spune Sabina Fati este faptul ca daca am publicat articole cu Dan Puric sau Dorel Visan, atunci glasul.info este automat site pro-rus. Rationament ireprosabil! Exact asa cum a fost si propaganda sa pro regim PDL, in perioada in care romanii au fost victimele celui mai mare jaf institutionalizat de dupa lovitura de stat din 1989!

Din cauza manipularilor propagandistice de tip securistoid, multe dintre opiniile pro-romanesti sunt ori ignorate, ori confundate cu opiniile pro-rusesti. De ce este neaparata nevoie de discreditarea ideilor nationaliste romanesti? Pentru cei care nu iubesc neamul romanesc si nici tara numita Romania, important va fi intotdeauna ca romanii sa nu primeasca niciodata semnale de trezire, sa ramana cufundati intr-o letargie asemanatoare unei stari vegetative.

Daca anumite articole sau opinii trezesc sentimente patriotice sau nationaliste in randul romanilor, se mobilizeaza intregi cohorte de postaci, trusturi de presa, site-uri si bloguri afiliate acestora, care vor incerca sa discrediteze in fel si chip, pentru a lasa impresia celorlalti cititori ca citesc un material de propaganda sau pro-rus.

Am fost intrebati recent de catre un cititor de ce „ducem o acerba propaganda anti UE”:

„Și ce sa mai înțeleagă bieții basarabeni, din moment ce și pe site-ul dumneavoastră se duce o acerba propaganda anti-UE”, ne-a intrebat Radu Popescu

Nota noastra: Gresit, nu este anti UE, ci impotriva directivelor de tip NKVD-ist ale UE. Cand Romania se va destepta macar pe 10% din cat a facut-o Polonia sau alte tari din UE si romanii vor fi tratati si ei ca niste adevarati cetateni europeni, abia atunci o sa putem spune ca UE este buna si pentru romani. Principiile initiale dupa care a fost creata UE sunt bune, insa ceea ce se intampla acum, mai ales cu abuzurile impotriva statelor est-europene, ne fac sa credem ca Marea Britanie a luat o decizie chiar foarte buna pentru cetatenii sai. Democratia inseamna inclusiv sa ai dreptul de a critica conducerea politica atunci cand vezi ca aceasta o ia razna.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info