UDMR Carei refuza sa respecte legea in Romania

Cu toate ca sediul UDMR din Carei a fost renovat din bani publici, contribuabilii romani platind nu mai putin de 221.000 de lei pentru aceste lucrari, pe sediul UDMR Carei nu este arborat de mai mult de un an de zile steagul statului roman, asa cum prevede legea 75/1994, art. 2.

Orice filiala de partid politic din Romania are obligatia de a arbora permanent drapelul statului roman, pe teritoriul caruia isi desfasoara activitatea.

UDMR Carei refuza sa respecte legea in Romania

La Carei  nu se intampla totusi acest lucru de peste un an de zile, insa UDMR-ul din acest colt al Romaniei nu uita sa ceara fonduri de la bugetul statului roman pentru renovari sau alte lucrari necesare pentru sediile sale. Mai grav este faptul ca autoritatile si institutiile statului roman nu s-au autosesizat cu privire la acest aspect, cu toate ca situatia dateaza deja de prea multa vreme.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


apiland.ro

UDMR Carei sfideaza de peste un an statul roman si refuza sa respecte legea in Romania, o lege 75/1994, art. 2, conform careia drapelul statului roman trebuie arborat in permanenta pe edificiile si in sediile autoritatilor si institutiilor publice, precum si la sediile partidelor politice, sindicatelor, institutiilor de invatamant si de cultura, scrie buletindecarei.ro.

In afara de faptul ca la Carei UDMR incalca legea 75/1994, art.2, consilierii UDMR din localitate au votat impotriva amplasarii unui bust al lui Mihai Eminescu in municipiul Carei si a organizarii Festivalului românesc Zilele Iancului ediția a XVII-a în Consiliul local Carei de care aparține satul Ianculești.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Iluminatul public din Iasi va fi conectat la surse regenerabile de energie. Se construieste inca un parc fotovoltaic la marginea orasului IASI

joi iul. 21 , 2016
Iluminatul public din Iasi va fi conectat la surse regenerabile de energie. Se construieste inca un parc fotovoltaic la marginea orasului IASI Interconectarea la sistemul energetic național se va face în punctele de acces aflate pe teritoriul comunei Holboca. Valoarea proiectului nu depășește 25 de milioane de lei și poate […]
Iluminatul public din Iasi va fi conectat la surse regenerabile de energie. Se construieste inca un parc fotovoltaic la marginea orasului IASI

Poate vă place și:

libris.ro