Site icon

UDMR Carei refuza sa respecte legea in Romania

UDMR Carei refuza sa respecte legea in Romania, Foto: buletindecarei.ro

UDMR Carei refuza sa respecte legea in Romania, Foto: buletindecarei.ro

Cu toate ca sediul UDMR din Carei a fost renovat din bani publici, contribuabilii romani platind nu mai putin de 221.000 de lei pentru aceste lucrari, pe sediul UDMR Carei nu este arborat de mai mult de un an de zile steagul statului roman, asa cum prevede legea 75/1994, art. 2.

Orice filiala de partid politic din Romania are obligatia de a arbora permanent drapelul statului roman, pe teritoriul caruia isi desfasoara activitatea.

UDMR Carei refuza sa respecte legea in Romania

La Carei  nu se intampla totusi acest lucru de peste un an de zile, insa UDMR-ul din acest colt al Romaniei nu uita sa ceara fonduri de la bugetul statului roman pentru renovari sau alte lucrari necesare pentru sediile sale. Mai grav este faptul ca autoritatile si institutiile statului roman nu s-au autosesizat cu privire la acest aspect, cu toate ca situatia dateaza deja de prea multa vreme.

UDMR Carei sfideaza de peste un an statul roman si refuza sa respecte legea in Romania, o lege 75/1994, art. 2, conform careia drapelul statului roman trebuie arborat in permanenta pe edificiile si in sediile autoritatilor si institutiilor publice, precum si la sediile partidelor politice, sindicatelor, institutiilor de invatamant si de cultura, scrie buletindecarei.ro.

In afara de faptul ca la Carei UDMR incalca legea 75/1994, art.2, consilierii UDMR din localitate au votat impotriva amplasarii unui bust al lui Mihai Eminescu in municipiul Carei si a organizarii Festivalului românesc Zilele Iancului ediția a XVII-a în Consiliul local Carei de care aparține satul Ianculești.

Exit mobile version