libris.ro

Pepeni ciudati in hipermarketurile din Romania, cu aroma de detergent

Pepeni ciudati in hipermarketurile din Romania, cu aroma de detergent

Pepeni ciudati in hipermarketurile din Romania, cu aroma de detergent!

Cum sunt protejate interesele hipermarketurilor din Romania? Simplu! Sa luam un exemplu: daca multinationalele care detin marile lanturi de magazine din Romania vor sa creasca preturile si/sau vanzarile la pepeni, atunci se pun rapid in miscare diverse institutii ale „statului roman” care incep sa imparta cu darnicie nemarginita amenzi taranilor care vand pepeni la margine de drum, obligandu-i in acelasi timp cu ranjetul pe fata sa comercializeze asemenea marfa  numai in spatii special amenajate.

In timp ce taranii romani sunt sabotati si li se pun diverse piedici din partea institutiilor statului roman, hipermaketurile din Romania au ajuns in schimb sa-si permita aproape orice, chiar sa vanda pana si pepeni „ciudati”, din care curge o spuma cu aroma de detergent atunci cand sunt taiati.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Pepeni ciudati in hipermarketurile din Romania, cu aroma de detergent

Clientul unui hipermarket din Iasi a incarcat pe Youtube un clip video in care se constata o situatie revoltatoare: din pepenele pe care sefa de raion il taie la solicitarea cumparatorului curge o spuma despre care clientul spune ca „miroase a detergent”.

Stim cu totii masurile de sprijinire a agricultorilor si subventiile uriase pe care tarile dezvoltate economic le acorda producatorilor lor. Pentru Romania, trecerea la asa zisa „piata libera” si aplicarea tuturor „reformelor economice” dictate din cancelariile straine au reprezentat de fapt o adevarata sinucidere economica.

In timp ce statul roman sustine cu o inversunare inexplicabila multinationalele, hipermarketurile si implicit agricultura si producatorii din tarile puternic dezvoltate economic, micii intreprinzatori, comercianti si producatori romani sunt gatuiti si calcati in picioare sub povara taxelor si impozitelor si a nenumaratelor abuzuri si discriminari la care sunt supusi din punct de vedere institutional.

In doar primele cinci luni ale anului 2016, ANAF-ul a dispus aproximativ 350.000 de popriri asupra conturilor bancare ale contribuabililor din Romania. In schimb, multinationalele din Romania declara pierderi de miliarde de euro pentru a nu plati nici o letcaie statului roman, fara a fi deranjate macar cu o floare de „potera fiscala” care sugruma si nenoroceste cetatenii romani, uneori chiar si pentru datorii de doar cativa lei.

Glasul.info

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info