libris.ro

Alo, CNCD-ul? O clujeanca afectata de „sabino-ghermanism” vrea alungarea „viniturilor” din Cluj!

Alo, CNCD-ul? O clujeanca  afectata de „sabino-ghermanism” vrea alungarea „viniturilor” din Cluj!

Propaganda antiromaneasca a lui Sabin Gherman de pe la posturile de televiziune cu patroni si sponsori unguri se pare ca incepe sa-si fructifice mai nou roadele. In plasa acestei propagande au inceput sa cada creierele celor saraci cu duhul, care se arata vizibil afectati de „sabino-ghermanizare”.

Imitand discursurile lui Sabin Gherman, o clujeanca i-a scris primarului Emil Boc o jalba plina de manie impotriva „viniturilor” care iau cu asalt Clujul si o lasa fara locuri de parcare.

Alo, CNCD-ul? O clujeanca  afectata de „sabino-ghermanism” vrea alungarea „viniturilor” din Cluj!

„buna ziua ; cand o sa ganditi in folosul clujenilor?cand o sa gasiti o modalitate de a nu mai lasa orasul sa se sufoce, prin prezenta atator vinituri cu autoturisme din alte judete ce an de an vin in oras ca studenti si nu numai si ocupa multe parcari abuziv, neplatind, blocand alei pietonale dintre blocuri, masini de firma, blocand de asemenea.trebuie gasite modalitati de a le interzice stationarea in oras spre folosul clujenilor si a transportului in comun din oras, al traficului. parca s-au nascut in masini, nu mai stiu altceva. in fiecare toamna sosesc in oras 20-30-40 de mii de studenti; din multe judete din tara ; pe putin ,care vin cu propriile masini , nu se mai poate, e total sufocant, sa mai vina si fara , si sa foloseasca mijloacele de transport in comun si sa ne lase pe noi clujenii sa putem parca si circula mai lejer…am ajuns sa ne batem si sa ne certam pe locuri de parcare cu niste vinituri…..ar trebui gasita o modalitate, de a elimina cumva din oras, de prin cartiere, masini din alte judete,ce stau uneori cu anii ; amenzi; taxe; somatii, avertizari de ridicare; etc ; mai putin cu 25-30 de mii de masini e ceva ; neingradind desigur libera circulatie….”, i-a scris clujeanca lui Emil Boc pe domnuleprimar.ro

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Reprezentantii primariei i-au raspuns in schimb clujencei ca o astfel de masura nu este posibila:

„Municipalitatea nu poate face diferentiere intre clujeni si cei care vin in vizita la Cluj-Napoca si nici nu ar fi corecta o astfel de discrepanta. Fiecare cetatean este liber sa circule cu ce doreste, iar Primaria incearca in permanenta sa identifice noi locuri de parcare si zone in care sa construiasca parkinguri, pentru a veni in sprijinul celor care au nevoie. In ceea ce priveste sanctiunile, politistii locali aplica sanctiuni in mod unitar celor care nu respecta legislatia in vigoare.”, i-au scris in replica reprezentantii primariei

Constatam astfel cu mahnire ca propaganda lui Sabin Gherman prinde la unii oameni, acestia fiind tentati s-o puna in practica, ignorand legislatia din Romania si totodata bunul simt. CNCD-ul ar trebui de asemenea sa se autosesizeze si in asemenea cazuri, in care este vizibil fara doar si poate, o incercare de discriminare pe criterii de origine. Exista cumva clujeni pur sange si nu stim noi?N-ar trebui intrebat CNCD-ul pe ce criterii se poate cere limitarea accesului asa numitilor „vinituri”?

Vedeti ce face „sabino-ghermanizarea” din oameni? Spala creierele celor saraci cu duhul!

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info