Cârdășia dintre UDMR și PSD pune…

Într-un oraș precum …

S-au împlinit 100 de ani de la e…

Aproape de sfârșitul…

Avocatul Dan Chitic: De azi, USR…

În urma unei plânger…

Constantin Codreanu: Peste 1.000…

1.075 de basarabeni …

Fostul deținut politic Marin Ian…

Fostul deținut polit…

Liviu Pleșoianu: De mai mult de …

Odată cu izbucnirea …

Marian Munteanu: "Pseudo-diziden…

"Când corabia e în p…

Tudor - Tim Ionescu: "Sper că in…

"Dacă se retrage as…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Militarii romani au obtinut primul loc la CISM Mountain running Challenge Cup Kopaonik, in Serbia

Print Friendly, PDF & Email

Militarii romani au castigat primul loc la CISM Mountain running Challenge Cup Kopaonik, in Serbia, o competitie sportiva aflata deja la cea de-a sasea sa editie.

“Consiliul Internațional al Sportului Militar (CISM) este o organizație sportivă internațională alcătuita din 134 țări membre, constituită la data de 18 februarie 1948 la Nice, în Franța, în scopul promovării educației fizice și a activităților sportive în cadrul forțelor armate ale lumii, ca mijloc de susținere și întărire a păcii pe întreg mapamondul. Deviza asociației este” Friendship Through Sport” (Prietenie prin sport!).”

Militarii romani au obtinut primul loc la CISM Mountain running Challenge Cup Kopaonik, in Serbia

Din delegație au făcut parte: profesorul Buzoianu Victoria, maior Marius Istrate-șeful delegației, căpitan Botezan Mihaela (Divizia 4 Infanterie „Gemina”- Brigada 81 Mecanizată), locotenent Hajnal Robert (Brigada 2 Vânători de Munte), sublocotenent Ciupav Alina (Divizia 4 Infanterie „Gemina”- Brigada 18 Infanterie), sergent-major Damian Bogdan (Brigada 2 Vânători de Munte), caporal Moagă Elena (Brigada 2 Infanterie), caporal Bălan Marcel (Divizia 4 Infanterie „Gemina”- Brigada 81 Mecanizată), caporal Muţiu Ovidiu (Divizia 4 Infanterie „Gemina”- Brigada 81 Mecanizată) și fruntaș Crainic Andrei (Regimentul 69 Artilerie Mixtă).

Sportivii noștri au participat la probe de alergare montană pe distanța de 6 km cu diferență de nivel 180 metri pentru feminin și pe distanța de 8,75 km cu diferență de nivel 250 metri pentru masculin.

Militarii români au reprezentat cu cinste Armata României și Drapelul Național, reușind să le urce pe cea mai înaltă treaptă a podiumului și să-și consolideze locul I, loc câștigat și în cele 5 ediții precedente.

Sursa: Divizia 4 Infanterie “Gemina”


Donatii prin PayPal

Alege valuta

Indroduceti suma


Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001


Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta
Comodo SSL

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Vacante in Grecia