Germania

Nemtii se revolta: conceptul dublei cetatenii trebuie eliminat

„Dubla cetăţenie presupune o sumedenie de calităţi. Dar mai ales loialitatea noului cetăţean faţă de ordinea politică din ţara de adopţie. Nu este ceva de la sine înţeles. De aceea, conceptul trebuie eliminat, apreciază Kersten Knipp.”, scrie Deutsche Welle

Fix aceeasi problema am ridicat-o si noi in articolul Klaus Iohannis, cetatean german! Dacian Ciolos, cetatean francez! Codruta Kovesi, cetatean american? Incotro, Romania?, si anume aceea a imposibilitatii unei „multiple” loialitati din partea celor care ocupa functii oficiale intr-un stat si detin mai multe cetatenii, mai ales atunci cand se pune problema unui conflict de interese.

Pentru ce a fost decorat presedintele Klaus Iohannis de catre austrieci, sau sefii DNA si a serviciilor secrete cu distinctii acordate de catre alte state?

La momentul cand noi am publicat articolul pomenit mai sus, trepadusii din presa sorosista si progresista din Romania au tipat ca din gura de sarpe, tocindu-si limbile, epuizand cerneala sau dupa caz, obosind tastatura, urland cat ii tineau bojogii despre xenofobie si despre ultranationalism.

Nemtii se revolta: conceptul dublei cetatenii trebuie eliminat

Iata ca acum se ridica aceeasi problema chiar din patria mamei Angela (Merkel), Kersten Knipp contestand si el conceptul dublei cetatenii, pe care il doreste eliminat. Este o opinie pertinenta, mai ales in comtextul a ceea ce se intampla de curand in Germania. Loialitatea unui cetatean cu dubla cetatenie este din start discutabila, fiind greu de crezut ca un om poate fi convertit peste noapte dintr-un cetatean loial pana la acel moment tarii din care este orginar in unul care sa devina imediat loial tarii de adoptie.

[tp_product id=”211230612″ feed=”2449″]
In Germania exista o puternica comunitate de origine turca. In timpul deselor manifestari pe care aceasta comunitate unita si puternic inchegata in marile centre urbane din Germania le desfasoara, mii, uneori chiar zeci de mii de oameni flutura drapelul unui alt stat (n.r. cel al Turciei). Oare ce loialitate poarta in inima si in sufletul lor aceste multimi? Nu este deloc greu de ghicit.

Iata asadar ca nemtii se revolta, simt si ei ca se confrunta cu o problema, aceea de a investi timp si efort pentru acomodarea si adaptarea unor cetateni care in marea lor majoritate nu sunt deloc loiali statului de adoptie.

Citeste si: Frau Merkel, mai dă-te dracu’! Nu poti incalca Constitutia Romaniei oricand ai tu chef!

In patria mamei „ranitilor” ( mama Angela), devenita mai nou din propria idiotenie politica chiar si mama mortilor (n.r. cu precadere de origine germana), se cere pur si simplu desfiintarea dublei cetatenii. La noi in Romania, numai sa pui in discutie loialitatea celor care se afla acum in cele mai importante functii cheie ale statului si care detin dubla cetatenie si se trezeste tot serparitul sorosist si globalist din presa si din plosnitariile numite asa zise asociatii si ONG-uri sa-ti sara in cap.

Glasul.info

 

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

2 Mai 1864 – Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de stat!

2 Mai 1864 - Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de…

2 zile ago

Un istoric bulgar susține restaurarea Monumentului Eroilor Români de la Smârdan

Presa locală bulgară din Vidin relatează faptul că un istoric local sugerează ca Monumentul Eroilor…

2 zile ago

1 Mai 1359 – Recunoașterea Mitropoliei Țării Românești, cu sediul la Curtea de Argeș, de către Patriarhia din Constantinopol

După o lungă perioadă conflictuală cu regatul Ungariei, care făcea presiuni chiar mai mari decât…

3 zile ago

EXCLUSIV! Silvestru Șoșoacă reclamat AIUREA la CNCD pentru antițigănism?

Viața lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă nu este ușoară nici măcar după excluderea sa din propriul partid,…

4 zile ago

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

5 zile ago

28 Aprilie 1502 – Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui Ștefan cel Mare – „Die Kronicke des Stephan Voyvoda”

La 28 aprilie 1502 Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui…

6 zile ago