Nemtii se revolta: conceptul dublei cetatenii trebuie eliminat

“Dubla cetăţenie presupune o sumedenie de calităţi. Dar mai ales loialitatea noului cetăţean faţă de ordinea politică din ţara de adopţie. Nu este ceva de la sine înţeles. De aceea, conceptul trebuie eliminat, apreciază Kersten Knipp.”, scrie Deutsche Welle

Fix aceeasi problema am ridicat-o si noi in articolul Klaus Iohannis, cetatean german! Dacian Ciolos, cetatean francez! Codruta Kovesi, cetatean american? Incotro, Romania?, si anume aceea a imposibilitatii unei “multiple” loialitati din partea celor care ocupa functii oficiale intr-un stat si detin mai multe cetatenii, mai ales atunci cand se pune problema unui conflict de interese.

Pentru ce a fost decorat presedintele Klaus Iohannis de catre austrieci, sau sefii DNA si a serviciilor secrete cu distinctii acordate de catre alte state?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

La momentul cand noi am publicat articolul pomenit mai sus, trepadusii din presa sorosista si progresista din Romania au tipat ca din gura de sarpe, tocindu-si limbile, epuizand cerneala sau dupa caz, obosind tastatura, urland cat ii tineau bojogii despre xenofobie si despre ultranationalism.

Nemtii se revolta: conceptul dublei cetatenii trebuie eliminat

Iata ca acum se ridica aceeasi problema chiar din patria mamei Angela (Merkel), Kersten Knipp contestand si el conceptul dublei cetatenii, pe care il doreste eliminat. Este o opinie pertinenta, mai ales in comtextul a ceea ce se intampla de curand in Germania. Loialitatea unui cetatean cu dubla cetatenie este din start discutabila, fiind greu de crezut ca un om poate fi convertit peste noapte dintr-un cetatean loial pana la acel moment tarii din care este orginar in unul care sa devina imediat loial tarii de adoptie.

[tp_product id=”211230612″ feed=”2449″]
In Germania exista o puternica comunitate de origine turca. In timpul deselor manifestari pe care aceasta comunitate unita si puternic inchegata in marile centre urbane din Germania le desfasoara, mii, uneori chiar zeci de mii de oameni flutura drapelul unui alt stat (n.r. cel al Turciei). Oare ce loialitate poarta in inima si in sufletul lor aceste multimi? Nu este deloc greu de ghicit.

Iata asadar ca nemtii se revolta, simt si ei ca se confrunta cu o problema, aceea de a investi timp si efort pentru acomodarea si adaptarea unor cetateni care in marea lor majoritate nu sunt deloc loiali statului de adoptie.

Citeste si: Frau Merkel, mai dă-te dracu’! Nu poti incalca Constitutia Romaniei oricand ai tu chef!

In patria mamei “ranitilor” ( mama Angela), devenita mai nou din propria idiotenie politica chiar si mama mortilor (n.r. cu precadere de origine germana), se cere pur si simplu desfiintarea dublei cetatenii. La noi in Romania, numai sa pui in discutie loialitatea celor care se afla acum in cele mai importante functii cheie ale statului si care detin dubla cetatenie si se trezeste tot serparitul sorosist si globalist din presa si din plosnitariile numite asa zise asociatii si ONG-uri sa-ti sara in cap.

Glasul.info

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

DNA-ul isi face in sfarsit curaj sa se bage si in troaca UDMR-ului?

joi aug. 11 , 2016
DNA-ul isi face in sfarsit curaj sa se bage si in troaca UDMR-ului? Cu toate ca de ani buni este clar pana si pentru copiii de gradinita ca UDMR nu a mai indeplinit procentul minim la alegeri pentru a putea intra in parlament si ca aceasta formatiune politica a fost […]
DNA-ul isi face in sfarsit curaj sa se bage si in troaca UDMR-ului?

Poate vă place și:

libris.ro