libris.ro

Moartea lenta a civilizatiei occidentale

Moartea lenta a civilizatiei occidentale

Oricat ar mai incerca sa ne imbrobodeasca trompetele progresiste si sorosiste, este de departe clar ca in acest ritm, civilizatia occidentala din prezent este condamnata la o moarte sigura. O serie de schimbari subversive de natura ideologica au facut ca din constiinta europenilor sa dispara instinctul de autoconservare.

La mai bine de un secol de la caderea Imperiului Otoman, o procesiune a ienicerilor, chiar daca este una simbolica, are loc intr-o mare capitala europeana, acestia defiland de „Ziua Turcilor” prin poarta Brandenburg din Berlin. Un alt aspect inedit este transformarea steagului Germaniei intr-un steag combinat cu cel al Turciei, continand atat culorile steagului actual al Germaniei cat si simbolul semilunii pe culoare rosie, exact asa cum este el pe drapelul Turciei.

Moartea lenta a civilizatiei occidentale

Germania a fost destinatia pentru mai multe valuri de migratie din partea turcilor din diferite tari: Imperiul Otoman (intre 1683 si 1914), Turcia (incepand din 1960),  Grecia (incepand din 1960), Cipru (incepand din 1970), Bulgaria (incepand din 1990), Liban (incepand din 2006), Macedonia, Siria si Irak, etc

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


S-a creat astfel o comunitate foarte numeroasa de origine turca in Germania, aceasta fiind estimata a numara intre 4 si aproape 6 milioane de cetateni germani cu origini turce, sau cu origine partiala turca.

Integrarea acestei comunitati nu a fost tot timpul usoara in Germania, un studiu din anul 2009 la care facea referire cotidianul Der Spiegel aratand ca imigrantii de origine turca se afla printre persoanele cu succesul cel mai scazut pe piata muncii, majoritatea fiind adesea someri si cu un procent ridicat al sotiilor casnice.

Un raport prezentat de ministerul de interne din Germania a aratat in anul 2014 ca exista cel putin 57 de bande de interlopi de origine turca ce se ocupa cu diverse infractiuni, de la furturi marunte, frauda, furturi de masini, pana la trafic de droguri.

Daca in urma cu doua decenii turcii din Germania erau priviti din punct de vedere politic doar ca pe una dintre minoritatile prezente pe teritoriul tarii, a carei prezenta era necesara pentru rezolvarea crizei fortei de munca din anumite domenii, cresterea spectaculoasa la care a ajuns aceasta comunitate face ca acum turcii din Germania sa aiba un cuvant greu de spus, ei trebuind a fi luati in calcul atat din punct de vedere politic, social, cultural, religios, etc.

In timp ce populatia europeana este imbatranita si are un spor demografic negativ, imigrantii musulmani isi creeaza de cele mai multe ori familii numeroase, astfel ca sporul demografic al acestora bate de departe orice incercare sau politici din partea vechilor europeni de a contracara acest fenomen. Oricum nici nu exista nici un fel de masuri de a stopa aceasta tendinta, majoritatea politicilor de la nivelul Uniunii Europene pregatind parca terenul pentru acest schimb de populatie, ceea ce ne conduce la o tragica si ingrijoratoare concluzie: se pregateste moartea lenta a civilizatiei occidentale si inlocuirea ei cu una dupa un pattern de inspiratie orientala.

Sursa: Conspiratii.info

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info