RSS

Observații astronomice cu telesc…

Comunicat de presă -…

18 Octombrie 1944: Martiri uitaț…

Masacrul de la Chili…

(VIDEO) Dezastru ecologic la mic…

La doar câteva sute …

La 16 octombrie 1916 a sosit în …

Misiunea Militară Fr…

Avem cea mai coruptă "Justiție" …

Oare să aibă loc cea…

La 15 octombrie 1451 era asasina…

Pe locul unde astăzi…

Carei, ultima brazdă. Concurs na…

Cu ocazia Zilei de 2…

Pelerinaj sau stare de asediu? A…

Pelerinaj sau stare …

Tartorul cifrelor măsluite din G…

"După cazul Laurenți…

AUR este prima formațiune politi…

"AUR, listă 100% for…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Proiectul de Țară: România mea!, eveniment international organizat intre 19-26 august 2016 la Pădureni

Print Friendly, PDF & Email

In perioada 19-26 august 2016, Direcția Județeană pentru Sport și Tineret Covasna organizeaza  la Centrul de Agrement Pădureni aparținând Direcției Județene pentru Sport și Tineret Covasna, impreuna cu partenerii sai:  Institutul Eudoxiu Hurmuzachi Pentru Românii de Pretutindeni, Consiliul Județean Covasna , Consiliul Local al orașului Covasna, Institutul Cultural Român, Asociația GRIT și Asociația VOIEVOZII MUNȚILOR, o manifestare cu participare internationala, eveniment intitulat “Proiectul de Țară România mea!”.

Se doreste ca acest eveniment, aflat acum la cea dintaia sa editie, sa devina unul de traditie, a carui gazda sa ramana regiunea Covasnei. Pentru zona Harghita si Covasna, acest proiect unic si inedit ar putea deveni un mediu de promovare  si pastrare a valorilor culturale si identitare romanesti.

Proiectul de Țară: România mea!, eveniment international organizat intre 19-26 august 2016 la Pădureni

“Acesta (n.r. evenimentul) se vrea a deveni unul de traditie, a cărui gazdă să fie zona Covasnei, un proiect de țară, unic în zona Covasna-Harghita, prin care tinerii din România alături de cei din regiunile istorice, să beneficieze de un cadru atât de necesar de interacțiune, menit unui schimb de bune practici, cât și un cadru de intâlnire a acestor tineri cu specialiști și personalități marcante ale vieții culturale și sociale românești, cu scopul analizării problemelor cu care se confruntă generația tânără dar și al identificării de oportunități și soluții menite promovării și păstrării valorilor culturale românești.
Abordarea în cadrul acestui proiect, va fi una inovatoare. interactivă și interdisciplinară totodată, temele abordate punând un accent deosebit pe identitatea și specificul cultural și național românesc în contextul internațional și al unei Europe multiculturale( ex. abordarea printr-o perspectivă inedită și anume aceea a rolului și importanței jurnalismului în acest context)”, scrie Lazar Catalin-NicolaeSite-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info