Ungaria

Ce le mai tremura chilotii la unguri: „Noi stim bine ca Budapesta este de cele mai multe ori confundata cu Bucurestiul! Mutarea armelor nucleare ne ingrijoreaza!”

Niciodata nu le-a mai tremurat in istorie atat de tare chilotii la vecinii nostri unguri precum se intampla in aceste momente. Constienti de faptul ca Budapesta, capitala Ungariei, este de cele mai multe ori confundata de catre strainii novici intre ale geografiei cu Bucurestiul, capitala Romaniei, stirea lansata de catre Euractiv potrivit careia SUA isi muta armele nucleare din Turcia in Romania a creat numeroase atacuri de panica in randul vecinilor nostri unguri.

De la simpli cetateni, pana la politicienii care ocupa cele mai inalte pozitii in statul maghiar, au dat cu totii buzna in magazinele de lenjerii si in supermarketuri pentru a se aproviziona cu cat mai multe perechi de chiloti curate posibile, pentru ca se anunta vremuri cu adevarat cacacioase pentru acest colt al Europei.

Ce le mai tremura chilotii la unguri: „Noi stim bine ca Budapesta este de cele mai multe ori confundata cu Bucurestiul! Mutarea armelor nucleare ne ingrijoreaza!”

Dupa ce au schimbat steagul tricolor al Budapestei pentru ca semana mult prea mult cu steagul Romaniei, ungurii sunt acum decisi sa organizeze un referendum prin care sa ceara schimbarea numelui capitalei Ungariei.

„Tinand cont de trecutul nostru maret, in care ne revarsam ca adevarate epidemii asupra civilizatiilor europene, noi propunem ca Budapesta sa se numeasca de acum inainte doar „Pesta”, pentru a nu mai fi confundata cu Bucurestiul si a nu mai pune in pericol locuitorii sai”, a declarat unul dintre liderii unui partid extremist din Ungaria

Descendentii romanilor maghiarizati din Ungaria sunt decisi si ei sa joace la doua capete: cauta sa-si procure pasapoartele si implicit cetateniile ambelor tari, ale Ungariei si Romaniei, astfel incat sa fie „acoperiti” indiferent de ceea ce s-ar putea intampla pe viitor:

„Daca vin rusii le aratam pasapoartele unguresti, iar daca vin americanii le scoatem pe cele romanesti.”, a declarat unul dintre romanii maghiarizati din Ungaria

PS: Acesta este un pamflet si trebuie privit ca atare

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

2 Mai 1864 – Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de stat!

2 Mai 1864 - Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de…

4 zile ago

Un istoric bulgar susține restaurarea Monumentului Eroilor Români de la Smârdan

Presa locală bulgară din Vidin relatează faptul că un istoric local sugerează ca Monumentul Eroilor…

4 zile ago

1 Mai 1359 – Recunoașterea Mitropoliei Țării Românești, cu sediul la Curtea de Argeș, de către Patriarhia din Constantinopol

După o lungă perioadă conflictuală cu regatul Ungariei, care făcea presiuni chiar mai mari decât…

6 zile ago

EXCLUSIV! Silvestru Șoșoacă reclamat AIUREA la CNCD pentru antițigănism?

Viața lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă nu este ușoară nici măcar după excluderea sa din propriul partid,…

6 zile ago

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

o săptămână ago