Imigranti

De ce a ales Occidentul sa-si dea cu tesla-n … corectitudinea politica?

Curtea Penala din Östersund, Suedia, a decis intr-un final sa-l deporteze pe un imigrant irakian vinovat de mai multe acte de violenta care au culminat cu injunghierea brutala a vecinei sale chiar in fata copilului acesteia. Femeia a supravietuit miraculos, in ciuda atacului criminal care i-a pus serios viata in pericol, scrie friatider.se.

Mohammad, un imigrant irakian in varsta de 40 de ani, a primit permisul de rezidenta permanenta in Suedia in anul 2003, iar de atunci si pana acum a primit mai multe condamnari pentru fapte savarsite cu violenta, insa a scapat in mod repetat de deportare, imigrantii si „refugiatii” primind un sprijin extrem de puternic din partea formatiunilor de extrema stanga din Suedia, acestea reactionand foarte vocal la deciziile de deportare date de autoritatile suedeze.

De ce a ales Occidentul sa-si dea cu tesla-n … corectitudinea politica?

In august 2005, Mohammad a fost condamnat la zece luni de inchisoare pentru agresiuni impotriva femeilor, dar a fost eliberat conditionat dupa mai putin de sase luni. In martie 2010, irakianul a fost condamnat pentru inca o alta iesire violenta, acesta atacandu-l pe un coleg de la locul de munca din Jämtland. De asemenea, a mai fost condamnat pentru infractiunea de violenta si opunere la arestare si detinere de droguri.

Cu alte cuvinte, irakianul avea un bogat cazier penal, de la viol, agresiune fizica, lupte de cocos impotriva politiei si pana la nerespectarea legislatiei in privinta substantelor interzise. Singurul lucru pe care nu il facuse pana la acel moment era crima efectiva.

Intr-o zi, irakianul gaseste acasa un document prin care politia il instiinta ca este la curent cu ultimile sale nazdravanii. Furios, irakianul se repede imediat la usa vecinei sale pe care o acuza ca ea este in spatele actiunii politiei.

Cand tanara ii acorda irakianului „raspunsul nepotrivit”, acesta o injunghie de mai multe ori pe femeie, provocandu-i mai multe rani dintre care cea mai grava era una aflata la zona gatului, lasand-o pe aceasta intr-o balta de sange, sub privirile pline de groaza ale fetitei sale care a asistat la intreaga scena.Un vecin care a auzit plansetele copilei a fost cel care a descoperit scena macabra si a sunat imediat la politie.

In timpul procesului irakianului, un medic a depus o marturie potrivit careia femeia nu ar fi supravietuit daca nu i se acordau ingrijiri de urgenta in primele minute dupa sosirea la fata locului a ambulantei.

Incercand sa-si motiveze fapta, irakianul a declarat politiei suedeze ca femeia:

„A incercat in spirit rasist sa ma distruga”

Potrivit unui raport medico-legal psihiatric, irakianul Mohamamad a comis aceasta oribila tentativa de omor sub influenta unei tulburari psihice grave. Prin urmare, pana la punerea in aplicare a sentintei de deportare, acesta va primi ingrijire pshiatrica pentru tentativa sa de omor.

De ce a ales oare Occidentul sa-si dea cu tesla-n … corectitudinea politica?

Glasul.info

Foto: Östersunds tingsrätt

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment
Share
Published by
Glasul.info

Recent Posts

2 Mai 1864 – Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de stat!

2 Mai 1864 - Momentul când marile puteri l-au acuzat pe Cuza de lovitură de…

3 zile ago

Un istoric bulgar susține restaurarea Monumentului Eroilor Români de la Smârdan

Presa locală bulgară din Vidin relatează faptul că un istoric local sugerează ca Monumentul Eroilor…

3 zile ago

1 Mai 1359 – Recunoașterea Mitropoliei Țării Românești, cu sediul la Curtea de Argeș, de către Patriarhia din Constantinopol

După o lungă perioadă conflictuală cu regatul Ungariei, care făcea presiuni chiar mai mari decât…

4 zile ago

EXCLUSIV! Silvestru Șoșoacă reclamat AIUREA la CNCD pentru antițigănism?

Viața lui Dumitru-Silvestru Șoșoacă nu este ușoară nici măcar după excluderea sa din propriul partid,…

5 zile ago

29 Aprilie 1459 – Tragerea în țeapă a negustorilor din Brașov, de către domnitorul Vlad Țepeș

La 24 aprilie 1459, peste 40 de negustori din Brașov au fost trași în țeapă…

6 zile ago

28 Aprilie 1502 – Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui Ștefan cel Mare – „Die Kronicke des Stephan Voyvoda”

La 28 aprilie 1502 Se încheie traducerea în limba germană a letopisețului slavon al domniei lui…

7 zile ago