libris.ro

De ce a ales Occidentul sa-si dea cu tesla-n … corectitudinea politica?

De ce a ales Occidentul sa-si dea cu tesla-n … corectitudinea politica?

Curtea Penala din Östersund, Suedia, a decis intr-un final sa-l deporteze pe un imigrant irakian vinovat de mai multe acte de violenta care au culminat cu injunghierea brutala a vecinei sale chiar in fata copilului acesteia. Femeia a supravietuit miraculos, in ciuda atacului criminal care i-a pus serios viata in pericol, scrie friatider.se.

Mohammad, un imigrant irakian in varsta de 40 de ani, a primit permisul de rezidenta permanenta in Suedia in anul 2003, iar de atunci si pana acum a primit mai multe condamnari pentru fapte savarsite cu violenta, insa a scapat in mod repetat de deportare, imigrantii si „refugiatii” primind un sprijin extrem de puternic din partea formatiunilor de extrema stanga din Suedia, acestea reactionand foarte vocal la deciziile de deportare date de autoritatile suedeze.

De ce a ales Occidentul sa-si dea cu tesla-n … corectitudinea politica?

In august 2005, Mohammad a fost condamnat la zece luni de inchisoare pentru agresiuni impotriva femeilor, dar a fost eliberat conditionat dupa mai putin de sase luni. In martie 2010, irakianul a fost condamnat pentru inca o alta iesire violenta, acesta atacandu-l pe un coleg de la locul de munca din Jämtland. De asemenea, a mai fost condamnat pentru infractiunea de violenta si opunere la arestare si detinere de droguri.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Cu alte cuvinte, irakianul avea un bogat cazier penal, de la viol, agresiune fizica, lupte de cocos impotriva politiei si pana la nerespectarea legislatiei in privinta substantelor interzise. Singurul lucru pe care nu il facuse pana la acel moment era crima efectiva.

Intr-o zi, irakianul gaseste acasa un document prin care politia il instiinta ca este la curent cu ultimile sale nazdravanii. Furios, irakianul se repede imediat la usa vecinei sale pe care o acuza ca ea este in spatele actiunii politiei.

Cand tanara ii acorda irakianului „raspunsul nepotrivit”, acesta o injunghie de mai multe ori pe femeie, provocandu-i mai multe rani dintre care cea mai grava era una aflata la zona gatului, lasand-o pe aceasta intr-o balta de sange, sub privirile pline de groaza ale fetitei sale care a asistat la intreaga scena.Un vecin care a auzit plansetele copilei a fost cel care a descoperit scena macabra si a sunat imediat la politie.

In timpul procesului irakianului, un medic a depus o marturie potrivit careia femeia nu ar fi supravietuit daca nu i se acordau ingrijiri de urgenta in primele minute dupa sosirea la fata locului a ambulantei.

Incercand sa-si motiveze fapta, irakianul a declarat politiei suedeze ca femeia:

„A incercat in spirit rasist sa ma distruga”

Potrivit unui raport medico-legal psihiatric, irakianul Mohamamad a comis aceasta oribila tentativa de omor sub influenta unei tulburari psihice grave. Prin urmare, pana la punerea in aplicare a sentintei de deportare, acesta va primi ingrijire pshiatrica pentru tentativa sa de omor.

De ce a ales oare Occidentul sa-si dea cu tesla-n … corectitudinea politica?

Glasul.info

Foto: Östersunds tingsrätt

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info