RSS

Ion Coja: "Marx & Engels ne-au c…

După 1990, pe Interne…

După Bogdan Diaconu, apare o nou…

Alternativa Dreaptă s…

Gheorghe Piperea: "Marile bănci …

Tot mai multe dintre …

Deși este un demers nelegal și a…

Dezbinarea românilor …

Monica Macovei se face vinovată …

Printr-o dublă măsură…

Liderii antiromâni ai UDMR din j…

Protestul românilor f…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Culmea studiilor superioare: Liliana Mincă a facut in paralel facultate, un doctorat si 2 masterate

Print Friendly, PDF & Email

Daca ar fi sa ne luam dupa diplomele de studii pe care le afiseaza ostentativ anumiti politicieni de pe scena politica romaneasca in cv-urile lor, atunci Romania ar ocupa cu siguranta unul dintre locurile fruntase ale tarilor cu cei mai “studiosi” politicieni din lume. Realitatea insa este cu totul alta, Romania fiind o tara care de fapt detine un numar imens de imbecili cu studii superioare.

Asa cum in tara noastra au aparut dupa lovitura de stat din 1989, ca si ciupercile dupa ploaie, o multime de miliardari de carton, majoritatea provenind din fostele “servicii” de securitate sau din randul nomenclaturii comuniste, Romania a ajuns acum la trista performanta de a avea o inflatie de “absolventi  de carton”, indivizi care de multe ori cu greu pot fi catalogati ca facand parte din categoria cetatenilor romani complet alfabetizati.

Culmea studiilor superioare: Liliana Mincă a facut in paralel facultate, un doctorat si 2 masterate

“Tovarasa” Liliana Mincă a avut in epoca postdecembrista o ascensiune cu adevarat umitoare, de la statutul de muncitoare policalificata de la Uzina Steaua Roșie trecand la cel de muncitoare practicanta la Ministerul Industriei Electrotehnice si Electronice, apoi la cel de dactilografa si intr-un final la cel de secretara a lui Victor Stănculescu.

Liliana Mincă a reusit sa atinga culmea studiilor superioare, facand in paralel facultate, 2 masterate si un doctorat! In anul 1993, Liliana Mincă (n.r. pe atunci inca purta numele de fata Liliana Ghervasuc) se inscrie la Universitatea Spiru Haret, reusind in anul 1999 sa-si ia licenta in Management Financiar-Bancar.

In perioada 2005-2008, Liliana Mincă(Ghervasuc) face si Facultatea de Management turistic, un masterat in Securitate si aparare Nationala, inca un masterat in Managementul Sectorului Public si un doctorat in stiinte militare si informatii.

Indiferent de numarul si de titlurile diplomelor obtinute de acesti “absolventi de carton”, parvenitii din politica romaneasca nu-si vor putea ascunde niciodata lipsa grosolana de cultura si de simt al penibilului si al ridicolului.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info
Inline
Inline