Culmea studiilor superioare: Liliana Mincă a facut in paralel facultate, un doctorat si 2 masterate

Culmea studiilor superioare: Liliana Mincă a facut in paralel facultate, un doctorat si 2 masterate, Foto: captura cdep.ro

Daca ar fi sa ne luam dupa diplomele de studii pe care le afiseaza ostentativ anumiti politicieni de pe scena politica romaneasca in cv-urile lor, atunci Romania ar ocupa cu siguranta unul dintre locurile fruntase ale tarilor cu cei mai „studiosi” politicieni din lume. Realitatea insa este cu totul alta, Romania fiind o tara care de fapt detine un numar imens de imbecili cu studii superioare.

Asa cum in tara noastra au aparut dupa lovitura de stat din 1989, ca si ciupercile dupa ploaie, o multime de miliardari de carton, majoritatea provenind din fostele „servicii” de securitate sau din randul nomenclaturii comuniste, Romania a ajuns acum la trista performanta de a avea o inflatie de „absolventi  de carton”, indivizi care de multe ori cu greu pot fi catalogati ca facand parte din categoria cetatenilor romani complet alfabetizati.

Culmea studiilor superioare: Liliana Mincă a facut in paralel facultate, un doctorat si 2 masterate

„Tovarasa” Liliana Mincă a avut in epoca postdecembrista o ascensiune cu adevarat umitoare, de la statutul de muncitoare policalificata de la Uzina Steaua Roșie trecand la cel de muncitoare practicanta la Ministerul Industriei Electrotehnice si Electronice, apoi la cel de dactilografa si intr-un final la cel de secretara a lui Victor Stănculescu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Liliana Mincă a reusit sa atinga culmea studiilor superioare, facand in paralel facultate, 2 masterate si un doctorat! In anul 1993, Liliana Mincă (n.r. pe atunci inca purta numele de fata Liliana Ghervasuc) se inscrie la Universitatea Spiru Haret, reusind in anul 1999 sa-si ia licenta in Management Financiar-Bancar.

In perioada 2005-2008, Liliana Mincă(Ghervasuc) face si Facultatea de Management turistic, un masterat in Securitate si aparare Nationala, inca un masterat in Managementul Sectorului Public si un doctorat in stiinte militare si informatii.

Indiferent de numarul si de titlurile diplomelor obtinute de acesti „absolventi de carton”, parvenitii din politica romaneasca nu-si vor putea ascunde niciodata lipsa grosolana de cultura si de simt al penibilului si al ridicolului.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 9 books
Oranki. Amintiri din captivitate

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas

1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info