RSS

Prețurile mondiale la alimente c…

12 aprilie 2021, Rom…

Marți, 13 aprilie 2021, de la or…

Un grup de patrioți …

12 Aprilie 1945: Participanții l…

Presați încă de la î…

Doctorul Răzvan Constantinescu, …

Revoltat de ceea se …

Părintele Dumitru Merticariu, co…

Părintele Dumitru Me…

Avocata Iulia Medeleanu: “Madam …

Societatea civilă a …

Comunitatea Identitară Iași, sol…

Urmând exemplul cole…

«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Culmea studiilor superioare: Liliana Mincă a facut in paralel facultate, un doctorat si 2 masterate

Print Friendly, PDF & Email

Daca ar fi sa ne luam dupa diplomele de studii pe care le afiseaza ostentativ anumiti politicieni de pe scena politica romaneasca in cv-urile lor, atunci Romania ar ocupa cu siguranta unul dintre locurile fruntase ale tarilor cu cei mai “studiosi” politicieni din lume. Realitatea insa este cu totul alta, Romania fiind o tara care de fapt detine un numar imens de imbecili cu studii superioare.

Asa cum in tara noastra au aparut dupa lovitura de stat din 1989, ca si ciupercile dupa ploaie, o multime de miliardari de carton, majoritatea provenind din fostele “servicii” de securitate sau din randul nomenclaturii comuniste, Romania a ajuns acum la trista performanta de a avea o inflatie de “absolventi  de carton”, indivizi care de multe ori cu greu pot fi catalogati ca facand parte din categoria cetatenilor romani complet alfabetizati.

Culmea studiilor superioare: Liliana Mincă a facut in paralel facultate, un doctorat si 2 masterate

“Tovarasa” Liliana Mincă a avut in epoca postdecembrista o ascensiune cu adevarat umitoare, de la statutul de muncitoare policalificata de la Uzina Steaua Roșie trecand la cel de muncitoare practicanta la Ministerul Industriei Electrotehnice si Electronice, apoi la cel de dactilografa si intr-un final la cel de secretara a lui Victor Stănculescu.

Liliana Mincă a reusit sa atinga culmea studiilor superioare, facand in paralel facultate, 2 masterate si un doctorat! In anul 1993, Liliana Mincă (n.r. pe atunci inca purta numele de fata Liliana Ghervasuc) se inscrie la Universitatea Spiru Haret, reusind in anul 1999 sa-si ia licenta in Management Financiar-Bancar.

In perioada 2005-2008, Liliana Mincă(Ghervasuc) face si Facultatea de Management turistic, un masterat in Securitate si aparare Nationala, inca un masterat in Managementul Sectorului Public si un doctorat in stiinte militare si informatii.

evomag.ro

Indiferent de numarul si de titlurile diplomelor obtinute de acesti “absolventi de carton”, parvenitii din politica romaneasca nu-si vor putea ascunde niciodata lipsa grosolana de cultura si de simt al penibilului si al ridicolului.

Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info