Protest extrem pe Poarta Brandenburg din Berlin impotriva islamizarii Germaniei

Un grup de extrema-dreapta din Germania, format din aproximativ 15 nationalisti germani, a initiat un protest extrem pe Poarta Brandenburg din Berlin impotriva islamizarii Germaniei. Membrii gruparii „Miscarea identitara” au escaladat monumentul simbol al Berlinului in plina zi si au afisat doua bannere cu mesaje indreptate impotriva actualelor politici privind imigratia, pe unul dintre bannere fiind afisat: „Frontiere sigure,viitor sigur„.

Un efectiv numeros de politisti a inconjurat monumentul, convingandu-i in cele din urma pe protestatari sa coboare jos. Chiar daca au fost lasati liberi, membrii „Miscarii identitare” care au participat la acest protest „se vor alege cu urmariri pentru infractiuni in domeniul legislatiei privind dreptul de intruniri si intruziune ilegala” intr-o cladire publica, a declarat un purtator de cuvant al politiei locale.

Protest extrem pe Poarta Brandenburg din Berlin impotriva islamizarii Germaniei

Pe fondul inmultirii violentelor provocate direct sau indirect de catre imigranti, tot mai multi germani contesta politicile cu privire la imigratie initiate de catre Angela Merkel si ceilalti lideri ai Uniunii Europene. Chiar daca Angela Merkel a fost de acord sa inaspreasca politica de primire a imigrantilor afro-asiatici, cancelarul german inca refuza insa sa inchida total frontierele si sa stopeze astfel imigratia catre Germania.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


librarie.net

De la inceputul declansarii crizei imigrantilor, aproximativ un milion de refugiati, in principal proveniti din Siria din cauza razboiului declansat in tara lor, au sosit in Germania, provocand ingrijorari serioase in randul populatiei germane cu privire la capacitatea tarii de a-i putea integra si la modul cum se vor putea acestia adapta vietii specfic europene.

Glasul.info

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Next Post

Se anunta vremuri triste pentru refugiati. Sute de mii dintre ei ar putea fi expulzati din Germania

Dum aug. 28 , 2016
Paradisul german se poate incheia pentru sute de mii de refugiati inainte de apuca macar sa se obisnuiasca catusi de putin cu atmosfera si civilizatia europeana. Ministrul de finante al landului Bavaria, Markus Soder, preconizeaza ca ar putea fi sute de mii de refugiati expulzati in urmatorii ani din Germania. Pur […]
Romania se ofera sa primeasca 2000 de imigranti clandestini, foto: captura youtube

Poate vă place și:

libris.ro