RSS

Pe 11 iunie 2023 va avea loc Sfi…

Pe 11 iunie 2023, de…

Autocarele profesorilor sunt opr…

Cum spuneam și ieri,…

VIDEO | Grevă de mari proporții …

Știm cu toții ce au …

Propagandiștii anti-grevă sunt g…

Se face în mass-medi…

Sondajele reale: Partidul S.O.S.…

O dezbatere tot mai …

Antiromânism la IAȘI! Cenaclul F…

Sâmbătă, pe 20 mai 2…

România este în faliment! Ce te …

România este în fali…

«
»
TwitterFacebookPinterest

Protest extrem pe Poarta Brandenburg din Berlin impotriva islamizarii Germaniei

Un grup de extrema-dreapta din Germania, format din aproximativ 15 nationalisti germani, a initiat un protest extrem pe Poarta Brandenburg din Berlin impotriva islamizarii Germaniei. Membrii gruparii “Miscarea identitara” au escaladat monumentul simbol al Berlinului in plina zi si au afisat doua bannere cu mesaje indreptate impotriva actualelor politici privind imigratia, pe unul dintre bannere fiind afisat: “Frontiere sigure,viitor sigur“.

Un efectiv numeros de politisti a inconjurat monumentul, convingandu-i in cele din urma pe protestatari sa coboare jos. Chiar daca au fost lasati liberi, membrii “Miscarii identitare” care au participat la acest protest “se vor alege cu urmariri pentru infractiuni in domeniul legislatiei privind dreptul de intruniri si intruziune ilegala” intr-o cladire publica, a declarat un purtator de cuvant al politiei locale.

Protest extrem pe Poarta Brandenburg din Berlin impotriva islamizarii Germaniei

Pe fondul inmultirii violentelor provocate direct sau indirect de catre imigranti, tot mai multi germani contesta politicile cu privire la imigratie initiate de catre Angela Merkel si ceilalti lideri ai Uniunii Europene. Chiar daca Angela Merkel a fost de acord sa inaspreasca politica de primire a imigrantilor afro-asiatici, cancelarul german inca refuza insa sa inchida total frontierele si sa stopeze astfel imigratia catre Germania.

apiland.ro

De la inceputul declansarii crizei imigrantilor, aproximativ un milion de refugiati, in principal proveniti din Siria din cauza razboiului declansat in tara lor, au sosit in Germania, provocand ingrijorari serioase in randul populatiei germane cu privire la capacitatea tarii de a-i putea integra si la modul cum se vor putea acestia adapta vietii specfic europene.

Glasul.infoContinutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]