Romania, tara in care se interzice contrabanda de idei
Groaznicul “fenomen Pitesti” experimentat pe atatia nefericiti de romani in inchisorile si lagarele de munca din perioada comunista, cunoaste dupa lovitura de stat din 1989 o redimensionare la nivelul intregii tari, ajungandu-se in ultimii ani ca aproape toti romanii sa fie afectati de mana lunga a politiei gandirii, care interzice “contrabanda de idei”.
Incepand de la prima organizatie antiromaneasca nascuta inca de dinainte de focul revolutiei neobolsevice din 1989, sub atenta obladuire si finantare a lui George Soros, romanilor le-au fost restranse treptat numeroase drepturi si libertati fundamentale, uneori aproape pe nevazute si pe nesimtite, prin diversiuni sub umbrela unor asa zise masuri legislative care chipurile ar fi trebuit sa se alinieze la legislatia internationala.
Ca si la inceputul secolului trecut, acesti “dusmani ai omului” isi indreapta lupta cea mai inversunata pe planul ideologic, incercand sa-si impuna ideologia de tip neobolsevic sau mai nou plutocrato-bolsevic, prin estomparea valorilor nationale si a tendintei de renastere nationala, pregatind terenul pentru internationalizarea acestui teritoriu si punerea lui la dispozitia elitelor plutocrato-bolsevice.
Dintre toate contrabandele din Romania, cea mai vanata este “contrabanda de idei”. Dintotdeauna le-a fost frica acestor neoameni de idei, de faptul ca toti “cei multi si prosti” ar putea cumva printr-o minune sa primeasca de undeva vreun semnal de trezire si sa-i calce in picioare in goana lor dupa libertate.
Glasul.info
La 8 iulie 1481 a avut loc Bătălia de la Râmnic, un moment important din…
Pornind din Debreţin, oastea unificatorului, condusă de comandanţi destoinici, împreună cu cei 800 de soldaţi…
În numele plutocrației s-au făcut crime împotriva umanității sute de ani. Iar când marii oligarhi…
În a doua jumătate a secolului al XV-lea, Imperiul Otoman, condus de sultanul Baiazid al…
Deși nu sunt finalizate încă lucrările la exterior și interior, parohia Sfântul Mare Mucenic MINA,…
Ziua de 4 iulie 1848, acest moment marchează începutul unei etape esențiale în Revoluția Română…
Leave a Comment