Corina Crețu consideră migrația …

"Corina Creţu: Român…

A înnebunit Lupul? Consiliul Jud…

La Arad nu doar prim…

1897: Românii din Transilvania d…

"Stat-au ungurii pe …

La 24 martie 1921 erau condamnaț…

La fel ca și în spat…

Martirii macedo-români din Balca…

" La biserica Mavrog…

O realitate de necontestat: din…

Declarația de la Al…

Un club de etnologie preocupat d…

Cei de la ETNOSTUD s…

La 23 Martie 1847 un incendiu de…

Una dintre tragediil…

«
»
TwitterFacebookPinterestGoogle+
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Se încarcă...

Fostul congresman american Connie Mack a fost platit cu 5 milioane de dolari sa faca lobby pentru Ungaria

Print Friendly, PDF & Email

Partidul de opozitie Együtt (Impreuna) din Ungaria a cerut guvernului maghiar sa puna capat contractului de lobby semnat intre statul maghiar si fostul congresman republican Connie Mack, despre care budapestbeacon.com scrie ca a fost platit cu 5 milioane de dolari sa faca lobby pentru Ungaria.

Együtt (n.r. partid de opozitie din Ungaria) cere guvernului sa opreasca aceste contracte, pentru ca in acest fel cheltuie banii cetatenilor maghiari intr-o maniera care contravine intereselor nationale. In loc sa foloseasca banii publici intr-o maniera netrasparenta pe lobbyişti, politicienii maghiari au nevoie de o schimbare fundamentala.”

Fostul congresman american Connie Mack a fost platit cu 5 milioane de dolari sa faca lobby pentru Ungaria

Iata deci ca guvernul maghiar prefera sa investeasca mai multi bani in propaganda decat in economie, infrastructura sau in alte domenii utile, confirmandu-se astfel acuzatiile potrivit carora statul maghiar subventioneaza masiv gruparile iredentiste si extremiste maghiare din tarile vecine Ungariei, dar in acelasi timp si-a achizitionat si serviciile de “purtatori de cuvant” si de ai aparatori ai “cauzei maghiare” printre politicieni si diplomati ai unor mari puteri ale lumii.

Aceasta informatie pune acum intr-o cu totul alta lumina asa zisa gafa a ambasadorului SUA la Bucuresti, Hans Klemm, asta daca o fi fost intr-adevar o gafa, fiindu-ne inca foarte greu sa credem ca diplomatul american a actionat de capul lui atunci cand a participat in secuime la discutii despre autonomie cu extremistii maghiari.

Cazul fostului congresman republican Connie Mack este doar unul dintre multe altele de acest gen, multe astfel de contracte fiind cu siguranta tinute la secret de catre autoritatile maghiare. Descoperim astfel ca Ungaria se ocupa de ceva vreme din nou cu aceleasi manevre subversive in ceea ce priveste politica sa externa, similare cu cele intreprinse inaintea Dictatului de la Viena, gudurandu-se in acelasi stil pe langa marile puteri ale lumii pentru a i se indeplini poftele iredentiste.

Glasul.info

Semnalează o eroare

Dacă ați sesizat o eroare în textul articolului, vă rugăm să selectați pasajul greșit, și să apăsați CTRL+ENTER
pentru a o expedia editorilor noștri.

Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Transport GRATUIT la peste 50 lei! -50% la 2.000 de titluri