Fostul congresman american Connie Mack a fost platit cu 5 milioane de dolari sa faca lobby pentru Ungaria

Partidul de opozitie Együtt (Impreuna) din Ungaria a cerut guvernului maghiar sa puna capat contractului de lobby semnat intre statul maghiar si fostul congresman republican Connie Mack, despre care budapestbeacon.com scrie ca a fost platit cu 5 milioane de dolari sa faca lobby pentru Ungaria.

Együtt (n.r. partid de opozitie din Ungaria) cere guvernului sa opreasca aceste contracte, pentru ca in acest fel cheltuie banii cetatenilor maghiari intr-o maniera care contravine intereselor nationale. In loc sa foloseasca banii publici intr-o maniera netrasparenta pe lobbyişti, politicienii maghiari au nevoie de o schimbare fundamentala.”

Fostul congresman american Connie Mack a fost platit cu 5 milioane de dolari sa faca lobby pentru Ungaria

Iata deci ca guvernul maghiar prefera sa investeasca mai multi bani in propaganda decat in economie, infrastructura sau in alte domenii utile, confirmandu-se astfel acuzatiile potrivit carora statul maghiar subventioneaza masiv gruparile iredentiste si extremiste maghiare din tarile vecine Ungariei, dar in acelasi timp si-a achizitionat si serviciile de “purtatori de cuvant” si de ai aparatori ai “cauzei maghiare” printre politicieni si diplomati ai unor mari puteri ale lumii.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Aceasta informatie pune acum intr-o cu totul alta lumina asa zisa gafa a ambasadorului SUA la Bucuresti, Hans Klemm, asta daca o fi fost intr-adevar o gafa, fiindu-ne inca foarte greu sa credem ca diplomatul american a actionat de capul lui atunci cand a participat in secuime la discutii despre autonomie cu extremistii maghiari.

Cazul fostului congresman republican Connie Mack este doar unul dintre multe altele de acest gen, multe astfel de contracte fiind cu siguranta tinute la secret de catre autoritatile maghiare. Descoperim astfel ca Ungaria se ocupa de ceva vreme din nou cu aceleasi manevre subversive in ceea ce priveste politica sa externa, similare cu cele intreprinse inaintea Dictatului de la Viena, gudurandu-se in acelasi stil pe langa marile puteri ale lumii pentru a i se indeplini poftele iredentiste.

Glasul.info

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Soros recunoaste: "De ce investesc 500 de milioane de dolari in imigranti"

mar sept. 20 , 2016
Controversatul miliardar George Soros recunoaste intr-un articol publicat de catre The Wall Street Journal ca a finantat si va finanta in continuare fluxul de imigranti care iau cu asalt Europa in ultimii ani: “De ce investesc 500 de milioane de dolari in imigranti”, scrie cotidianul.ro. Nu ne suprinde cu nimic dezvaluirea facuta […]
Dezvaluiri: DC Leaks a publicat documente care arata ca George Soros a contribuit cu milioane de dolari la actiuni impotriva Israelului, Foto: Niccolò Caranti

Poate vă place și:

libris.ro