Un fost politician ungur de extrema-dreapta, membru al Jobbik, acuzat de antisemitism, a ajuns acum sa emigreze in Israel!

Un fost politician ungur de extrema-dreapta, membru al Jobbik, acuzat de antisemitism, a ajuns acum sa emigreze in Israel! Fost europarlamentar din partea formatiunii politice de extrema dreapta Jobbik din Ungaria, Csanad Szegedi era in 2012 un politician in ascensiune, mai ales pe fondul discursurilor sale „necoventionale”, pentru care a ajuns de altfel sa fie acuzat de antisemitism.

Ironia sortii face ca acesta sa descopere ca avea origini evreiesti, afland ca bunica sa era unul dintre supravietuitorii Holocaustului. Din acel moment, Csanad Szegedi a renuntat la politica si la orice legaturi cu formatiunea politica de extrema dreapta Jobbik, ba chiar s-a si convertit la iudaism.

Un fost politician ungur de extrema-dreapta, membru al Jobbik, acuzat de antisemitism, a ajuns acum sa emigreze in Israel!

Csanad Szegedi s-a destainuit revistei Ma’ariv ca asteapta sa primeasca cetatenia israeliana si ca se va implica in lupta impotriva antisemitismului.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


librarie.net

Pe fondul discursurilor sale politice tot mai agresive impotriva evreilor, pe care i-a acuzat in trecut ca intentioneaza „sa cumpere Ungaria”, familia lui Csanad Szegedi a intervenit si i-a dezvaluit adevarata sa origine si faptul ca bunica sa este supravietuitoare a Holocaustului.

Astfel, dintr-un politician ungur de extrema dreapta care aderase la „valorile” controversatei grupari politicie Jobbik, acuzat chiar de viziuni antisemite, Csanad Szegedi a ajuns sa se redescopere si sa-si doreasca sa ceara cetatenia israeliana si sa emigreze in Israel.

Glasul.info

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Next Post

Sebastian Ghiţă: "Ponta şi-a dat demisia după ce a fost informat că exista trupe care urmează să atace Guvernul"

sâm sept. 24 , 2016
Proaspatul membru al Partidului Romania Unita, Sebastian Ghiţă, a declarat la B1 TV un lucru extrem de grav referitor la adevaratul motiv pentru care ar fi demisionat Victor Ponta din functia de prim ministru al Romaniei. Potrivit celor declarate de Sebastian Ghiţă, Ponta a fost informat că exista trupe care  urmează să atace Guvernul. Sebastian […]
Sebastian Ghiţă: "Ponta şi-a dat demisia după ce a fost informat că exista trupe care urmează să atace Guvernul"

Poate vă place și:

libris.ro