libris.ro

Peter Navarro, consilierul lui Trump: „Germania exploateaza tarile de la periferia Europei, folosind moneda euro ca pe o marca germana deghizata”

Peter Navarro, consilierul lui Trump: „Germania exploateaza tarile de la periferia Europei, folosind moneda euro ca pe o marca germana deghizata”

Peter Navarro, consilierul lui Trump: „Germania exploateaza tarile de la periferia Europei, folosind moneda euro ca pe o marca germana deghizata”. Peter Navarro, consilierul pentru comert al presedintelui american Donald Trump, considera ca Germania foloseste intentionat o moneda „subevaluata in mod flagrant” (n.r. moneda euro), spunand ca euro nu este altceva decat o „marca germana deghizata” pentru a „exploata SUA si pe partenerii UE”, potrivit Financial Times.

Navarro intareste pozitia lui Donald Trump legata de masinatiunile financiare pe care Germania le intreprinde in interesul sau si in special in dauna tarilor de la periferia Europei, pe care le exploateaza pe toate caile posibile, aducand aminte de epoca colonialismului. Cu toate ca Germania predica mereu despre acordurile de liber schimb intre partenerii UE, aceasta tara practica un soi nedeclarat de razboi economic indreptat tocmai impotriva „partenerilor” sai economici, provocand in ultimii ani dezechilibru economic tot mai mare intre tarile puternic industrializate si restul tarilor din UE, care sunt practic fortate sa se transforme in surse de materii prime si generatoare de forta de munca ieftina.

„Dezechilibrul comercial dintre Germania și restul Uniunii Europene și dintre Germania și SUA demonstreaza diversitatea din cadrul UE, iar ca atare, acesta este un acord multilateral sub o palarie bilaterala“, a spus Peter Navarro, consilierul pentru comert al presedintelui Donald Trump

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info