Polonia spune ca UE nu mai trebuie sa fie condusa de Merkel si ca Trump are dreptate despre Germania

Polonia spune ca UE nu mai trebuie sa fie condusa de Merkel si ca Trump are dreptate atunci cand vorbeste despre politica nociva a Germaniei pentru restul europenilor. Jaroslaw Kaczynski, liderul partidului conservator Lege şi Justiţie, a declarat că Germania a abuzat de UE pentru propriul său câștig, avertizând ca epoca unei Uniuni Europene condusa de la Berlin trebuie să ajungă la sfârșit, potrivit express.co.uk.

Liderul polonez a fost extrem de critic la adresa Berlinului, acuzand Germania ca a dominat economic Europa „mulgand” moneda unica (n.r. euro, subevaluand moneda intentionat) pentru propriul sau castig, dandu-i dreptate presedintelui american Donald Trump si consilierului pentru comert al acestuia, Peter Navarro, care sustine aceeasi teorie:

Peter Navarro, consilierul lui Trump: „Germania exploateaza tarile de la periferia Europei, folosind moneda euro ca pe o marca germana deghizata”. Peter Navarro, consilierul pentru comert al presedintelui american Donald Trump, considera ca Germania foloseste intentionat o moneda „subevaluata in mod flagrant” (n.r. moneda euro), spunand ca euro nu este altceva decat o „marca germana deghizata” pentru a „exploata SUA si pe partenerii UE”, potrivit Financial Times.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Polonia spune ca UE nu mai trebuie sa fie condusa de Merkel si ca Trump are dreptate despre Germania

Polonezii ii dau astfel dreptate in totalitate presedintelui SUA, Donald Trump, sustinand ca „doctrina Merkel” a nenorocit Uniunea Europeana si in special statele de la periferia acesteia.

Intrebat despre remarcile facute de catre Trump in legatura cu politica nociva impusa de catre Angela Merkel, Jaroslaw Kaczynski a declarat pentru  Frankfurter Allgemeine Zeitung:

„Din pacate, pentru cea mai mare parte (n.r. a statelor membre UE) doamna Merkel este numarul unu absolut in UE, iar asta nu este o situatie sanatoasa. Este necesară consolidarea statelor naționale și reducerea artibuțiilor Uniunii. De asemenea, avem nevoie să ne protejăm de prea multă centralizare. Germania beneficiază de ea, dar altele nu.”

Glasul.info

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Paul Hitter: "M-am gândit să mă solidarizez cu televiziunile văduvite de reclame,ca formă de presiune a corporaţiilor pentru ca acestea să devină corecte politic"

sâm feb. 11 , 2017
Paul Hitter: „M-am gândit să mă solidarizez cu televiziunile văduvite de reclame,ca formă de presiune a corporaţiilor pentru ca acestea să devină corecte politic”. Artistul Paul Hitter se solidarizeaza cu televiziunile care au fost amenintate si santajate de multinationale cu retragerea publicitatii si/sau anularea contractelor de publicitate. Demonstrandu-ne foarte clar ca […]
Paul Hitter M-am gândit să mă solidarizez cu televiziunile văduvite de reclame,ca formă de presiune a corporaţiilor pentru ca acestea să devină corecte politic

Poate vă place și:

libris.ro