Site icon Glasul.info

USR-istii se plang de abuzuri din partea AEP

USR-istii se plang de abuzuri din partea AEP, Foto: facebook.com

USR-istii se plang de abuzuri din partea AEP, Foto: facebook.com

USR-istii se plang de abuzuri din partea AEP. Chiar daca la inceput a negat ca USR (Uniunea Salvati Romania) si USB (Uniunea Salvati Bucurestiul) se afla sub ancheta sub suspiciunea unei finantari ilegale, vorbindu-se in acest caz inclusiv despre delapidare, liderul USR, Nicusor Dan, a ajuns intr-un final sa recunoasca existenta unui dosar, insa il acuza pe unul din presedintii Autoritatii Electorale Permanente (AEP) ca intentioneaza prin aceste actiuni “sa faca rau” USR-istilor.

Spre deosebire de alte “aproape cuvantari” publice, Nicusor Dan nu ezita de aceasta data sa indice si un presupus dusman din cadrul AEP (Autoritatea Electorala Permanenta), pe un “vicepreședinte al instituției, domnul Mituletu”, pe care il acuza ca pentru a obtine sefia institutiei se “comporta abuziv” si se afla “in spatele cererilor aberante” adresate impotriva USR.

https://youtube.com/watch?v=HnT5oHS-Rg0

USR-istii se plang de abuzuri din partea AEP

“Am lamurit, in conferința de presă, si acuzațiile care ni se aduc privind finanțarea campaniilor noastre electorale.

AEP se comporta abuziv si bănuim ca in spatele cererilor aberante pe care ni le adresează se află interesul unui vicepreședinte al instituției, dl Mituletu, care vrea sa se pună bine cu puterea pentru a obține, in schimb, șefia instituției.”, scriu cei de la USR Bucuresti

Nota redactiei: Unii spun ca astia sunt “Alternativa pentru Romania” . Ce viitor maret te-asteapta biata Romanie, cu asemenea specimene scapate in staulul ala numit pe nedrept Parlamentul Romaniei.

Glasul.info

Exit mobile version