Politistii romani vor primi la salariu 25% din cuantumul de amenzi aplicate. La data de 1 martie 2017 a fost aprobat Proiectul hotărârilor de Guvern cu privire la completarea HG nr.650 din 12 iunie 2006 și a Regulamentului privind procedura de stimulare financiară a agenților constatatori din cadrul Inspectoratului General al Poliției al Ministerului Afacerilor Interne, potrivit carora politistii romani vor putea beneficia de un adaos la salariu, la sfarsitul a fiecare trei luni, intr-un procent de 25% din cuantumul amenzilor care au fost incasate in acea perioada la bugetul de stat, ca urmare a intocmirii proceselor verbale referitoare la contraventiile acordate.
Se vor lua in calcul atunci cand va fi vorba de stimularea financiala trimestriala a agentilor de politie numai amenzile incasate la bugetul de stat care au fost aplicate de catre agentul constatator, ca urmare a constatarii proceselor contraventionale irevocabile.
Politistii romani vor primi la salariu 25% din cuantumul de amenzi aplicate
Masura are scopul de stimula eficienta agentilor de politie in cadrul actiunilor intreprinse pentru asigurarea linistii si ordinii publice si a sigurantei cetatenilor, dar in acelasi timp si pentru a preveni si combate o eventuala coruptie in randul angajatilor Politiei Romane.
Stimularea financiara a poltistilor romani are de asemenea si rolul de a-i responsabiliza si motiva in plus pe agentii de politie, dar si pentru a-i ajuta sa atinga performante cat mai bune in activitatea pe care o desfasoara in slujba cetatenilor.
Glasul.info
Foto: captura EST TV
Donează pentru Glasul.info!
În conturile de la Banca Transilvania:
RO14BTRLRONCRT0356966001 (lei) | RO61BTRLEURCRT0356966001 (euro) Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.
Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram
Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri
O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă.Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii
Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul
Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.
Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu
Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan
Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor
Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole
Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.
Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.
Aloooo, ziaristi de carton, aia se intampla in Republica Moldova, nu in Romania. Verificati-va sursele mai intai, pana dati drumul la articole.