Politistii romani vor primi la salariu 25% din cuantumul de amenzi aplicate

Politistii romani vor primi la salariu 25% din cuantumul de amenzi aplicate. La data de 1 martie 2017 a fost aprobat Proiectul hotărârilor de Guvern cu privire la completarea HG nr.650 din 12 iunie 2006 și a Regulamentului privind procedura de stimulare financiară a agenților constatatori din cadrul Inspectoratului General al Poliției al Ministerului Afacerilor Interne, potrivit carora politistii romani vor putea beneficia de un adaos la salariu, la sfarsitul a fiecare trei luni, intr-un procent de 25% din cuantumul amenzilor care au fost incasate in acea perioada la bugetul de stat, ca urmare a intocmirii proceselor verbale referitoare la contraventiile acordate.

Se vor lua in calcul atunci cand va fi vorba de stimularea financiala trimestriala a agentilor de politie numai amenzile incasate la bugetul de stat care au fost aplicate de catre agentul constatator, ca urmare a constatarii proceselor contraventionale irevocabile.

Politistii romani vor primi la salariu 25% din cuantumul de amenzi aplicate

Masura are scopul de stimula eficienta agentilor de politie in cadrul actiunilor intreprinse pentru asigurarea linistii si ordinii publice si a sigurantei cetatenilor, dar in acelasi timp si pentru a preveni si combate o eventuala coruptie in randul angajatilor Politiei Romane.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Stimularea financiara a poltistilor romani are de asemenea si rolul de a-i responsabiliza si motiva in plus pe agentii de politie, dar si pentru a-i ajuta sa atinga performante cat mai bune in activitatea pe care o desfasoara in slujba cetatenilor.

Glasul.info

Foto: captura EST TV

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

One thought on “Politistii romani vor primi la salariu 25% din cuantumul de amenzi aplicate

Lasă un răspuns

Next Post

Doctorul Răzvan Constantinescu ii considera "complet cretini" pe sustinatorii din strada ai DNA

Dum mart. 5 , 2017
Doctorul Răzvan Constantinescu ii considera “complet cretini” pe sustinatorii din strada ai DNA. Unul dintre cei mai cunoscuti doctori actuali din Romania, Răzvan Constantinescu, care a ocupat printre altele si functia  de director al Institutului de Gastroenterologie si Hepatologie din Iasi, ii considera pe cei care ies in strada pentru a […]
Doctorul Răzvan Constantinescu ii considera "complet cretini" pe sustinatorii din strada ai DNA

Poate vă place și:

libris.ro