RSS

Gabriel Apreutesei: "De ce fuge …

Unul dintre noii și…

Un fost judecător: "Obligativita…

Fostul judecător Ton…

O țară în care pedofilii și viol…

Am înmărmurit în urm…

Drepturile și libertățile nu sun…

Am înmărmurit în urm…

Trolii PNL-ului din presa locală…

Simpla exercitare a …

Liberalii, noii bolșevici, la pa…

După stupefianta dec…

După educația sexuală, PNL susți…

Dacă atunci când lib…

Gabriel Apreutesei, candidat la …

Printre cele 16 punc…

Florin Palas merge înainte, în p…

Florin Palas merge î…

Amantlâcurile lui Cosette Chichi…

După ce doar cu jumă…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Politistii romani vor primi la salariu 25% din cuantumul de amenzi aplicate

Print Friendly, PDF & Email

Politistii romani vor primi la salariu 25% din cuantumul de amenzi aplicate. La data de 1 martie 2017 a fost aprobat Proiectul hotărârilor de Guvern cu privire la completarea HG nr.650 din 12 iunie 2006 și a Regulamentului privind procedura de stimulare financiară a agenților constatatori din cadrul Inspectoratului General al Poliției al Ministerului Afacerilor Interne, potrivit carora politistii romani vor putea beneficia de un adaos la salariu, la sfarsitul a fiecare trei luni, intr-un procent de 25% din cuantumul amenzilor care au fost incasate in acea perioada la bugetul de stat, ca urmare a intocmirii proceselor verbale referitoare la contraventiile acordate.

Se vor lua in calcul atunci cand va fi vorba de stimularea financiala trimestriala a agentilor de politie numai amenzile incasate la bugetul de stat care au fost aplicate de catre agentul constatator, ca urmare a constatarii proceselor contraventionale irevocabile.

Politistii romani vor primi la salariu 25% din cuantumul de amenzi aplicate

Masura are scopul de stimula eficienta agentilor de politie in cadrul actiunilor intreprinse pentru asigurarea linistii si ordinii publice si a sigurantei cetatenilor, dar in acelasi timp si pentru a preveni si combate o eventuala coruptie in randul angajatilor Politiei Romane.

Stimularea financiara a poltistilor romani are de asemenea si rolul de a-i responsabiliza si motiva in plus pe agentii de politie, dar si pentru a-i ajuta sa atinga performante cat mai bune in activitatea pe care o desfasoara in slujba cetatenilor.

Glasul.info

Foto: captura EST TVSite-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta

libris.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info