Sa vezi ce nefericiti o sa fie copiii care au invatat cu dansa „Cartea junglei” si le pica la bac Eminescu, iar ei vor sti doar sa raga ca Tarzan!

Sa vezi ce nefericiti o sa fie copiii care au invatat cu dansa „Cartea junglei” si le pica la bac Eminescu, iar ei vor sti doar sa raga ca Tarzan!

M-am uitat de curiozitate pe pagina de facebook a profesoarei de limba romana care nu-i mai doreste pe Eminescu si Creanga in programa scolara si am remarcat ca multi dintre cei care o felicita dand din coada si lasand bale pe pagina sa, au sloganul #Rezist trecut la pozele de profil.

Mai da’ ce orgasme mai scot #REZistentii astia cand aud ca o sa fie scosi Eminescu si Creanga din scoala romaneasca. Asta ne face sa intelegem mai bine pana la urma la ce opuneti voi rezistenta. Mai incet baieti si fete cu orgasmele, nu de alta, da’ sa nu-l treziti la ore nepotrivite pe tatucul vostru Soros.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Sa vezi ce nefericiti o sa fie copiii care au invatat cu dansa „Cartea junglei” si le pica la bac Eminescu, iar ei vor sti doar sa raga ca Tarzan!

[alert-announce]“Cristina Tunegaru este prietena lui Stelian Ene, candidat USR la postul de deputat in judetul Hunedoara. In campania electorala au stat in Deva aproape o luna, impreuna cu ceilalti 2 candidati de la Bucuresti, Cristian Bulfon si Marian Bumbar (niciunul nu a ajuns parlamentar)”[/alert-announce]

Sa vezi ce nefericiti o sa fie copiii care au invatat cu asta „Cartea junglei” si le pica la bac Eminescu, iar ei vor sti doar sa raga ca Tarzan!

PS: Acesta este un pamflet si trebuie privit ca atare

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Agentia de turism "Cotrobăceni": S-au cumparat peste 2500 de bilete de avion pentru Iohannis si consilierii sai

Dum mart. 5 , 2017
Agentia de turism „Cotrobăceni”: S-au cumparat peste 2500 de bilete de avion pentru Iohannis si consilierii sai. Agentia de turism „Cotrobăceni” La tembeliziuni tocmai s-a anuntat ca lui Iohannis si consilierilor sai li s-au cumparat peste 2500 de bilete de avion in valoare de peste 2,3 milioane lei, fara TVA, […]
Agentia de turism "Cotrobăceni": S-au cumparat peste 2500 de bilete de avion pentru Iohannis si consilierii sai

Poate vă place și:

libris.ro