RSS
TwitterFacebookPinterest

Marsul Dezrobirii Neamului pe 25 si 26 martie la Piatra Neamt

Marsul Dezrobirii Neamului pe 25 si 26 martie la Piatra Neamt: evenimentul va avea loc la Piatra Neamt, incepand cu orele 10:00, in fata Casei de Cultura. Evenimentul este organizat cu scopul de a atrage atentia asupra defrisarilor masive si ale efectelor nocive ale acestora din judetul Neamt, acolo unde padurile din muntii Neamtului sunt exploatate intr-un ritm cu mult mai mare decat puterea de regenerare naturala a ecosistemului.

“Marsul Dezrobirii Neamului” organizat la Piatra Neamt face parte dintr-un sir de evenimente ce au loc in orasele mari de pe tot cuprinsul Romaniei, scopul organizatorilor fiind acela de a atrage atentia asupra situatiei actuale din Romania, pe care o considera dezastruoasa:

“Marsul Dezrobirii Neamului este un mars al constientizarii tuturor problemelor cu care se confrunta romanii si Romania. Marsul Dezrobirii Neamului – Piatra Neamt face parte dintr-un sir de evenimente ce se vor desfasura pe tot cuprinsul tarii ,si militeaza pentru bunastarea romanilor si a Romaniei.
Vrem ca romanii sa constientizeze si sa reactioneze impotriva dezastrului facut in ultimii 27 de ani.

1. ATI INSELAT POPORUL spunând ca vreţi să îi oferiţi o viaţă mai bună. În fapt aţi vrut o viaţă mai bună doar pentru voi, pentru familiile voastre şi acoliţii voştri.

2. ATI FURAT MILIARDE DE EURO DIN BUGETUL STATULUI deturnând banii de la buget spre conturile firmelor voastre şi ale acoliţilor voştri.

3.ATI CAPUSAT VREME DE 27 de ani TOATE FIRMELE DE STAT , distrugând întreaga economie de stat.

4. ATI INCALCAT DREPTURILE OMULUI făcând legi strâmbe ce v-au protejat pe voi, pe interlopi şi pe gangsterii ce vă înconjoară şi prin aceleaşi legi strâmbe aţi înrobit poporul.

5. ATI PRIVAT POPORUL DE DREPTUL LA O VIATA DECENTA, aţi dus o adevărată politică de genocid împotriva acestui popor prin distrugerea intenţionată a sistemului sanitar, prin privarea de asistenţă medicală, prin încurajarea migraţiei medicilor de valoare, prin lipsa de medicamente, prin desfiinţarea spitalelor.

6. ATI FURAT DREPTUL LA O BATRANETE DECENTA a pensionarilor ce au muncit o viaţă şi şi-au plătit asigurările în mod corect.

7. ATI DISTRUS TOATA INDUSTRIA ROMANEASCA aducând ţara intr-o prăpastie, fără şansa de a se mai ridica. Aţi distrus industria chimică, industria constructoare de maşini, industria navală, industria electrotehnică, industria de utilaj minier, industria extractivă, industria alimentara,1256 de inteprinderi terminate.

8. ATI DISTRUS TOATA AGRICULTURA . România ajungând dintr-un mare exportator, un mare importator.

9. ATI DISTRUS TOT SISTEMUL DE IRIGATII SI TOATE SERELE renumite ale României.

10. ATI DISTRUS TOATE LIVEZILE SI FONDUL GENETIC de excepţie al pomiculturii româneşti.

11. ATI TRANSFORMAT ROMANIA DINTR-UN MARE EXPORTATOR INTR-O SOCIETATE DE CONSUM, într-un importator care nu mai produce mai nimic în ţară şi importă pînă şi cereale, legume şi fructe.

12. ATI DISTRUS TOATA INDUSTRIA TURISTICA A TARII aducând în ruină toate hotelurile şi staţiunile turistice înfloritoare pina în 1990, cu scopul de a va autoîmproprietării voi cu ele, pe preţuri de nimic.

13. ATI DISTRUS TOT SISTEMUL ECONOMIC privat înrobindu-l cu taxe care să vă asigure vouă bani pe care sa îi puteţi deturna din bugetul de stat.

14. ATI SUFOCAT SISTEMUL ECONOMIC PRIVAT cu o birocraţie nemaiîntâlnită nicăieri pe planetă cu scopul de a da de lucru, salarii mari nejustificate unor funcţionari, unei caracatiţe clientelare imense.

15. ATI DAT STRAINILOR TOATE BOGATIILE NATURALE ALE TARII, bogăţii pe care străbunii noştri le-au apărat vreme de 2.000 de ani cu preţul vieţii.

16. ATI INDATORAT ACEASTA TARA CU PESTE 100 MILIARDE DE EURO fără să fi făcut absolut nimic pentru ţară cu aceşti bani.

17. ATI DISTRUS INVATAMANTUL ROMANESC care a ajuns în 24 de ani de pe primul loc în Europa, pe ultimul loc.

18. ATI FAVORIZAT APARITIA, DEZVOLTAREA SI INMULTIREA CLANURILOR INTERLOPE care terorizează oraşele ţării prin violenţă, furt, înşelătorie, jafuri, cămătărie, trafic de persoane, promiscuitate şi taxe de protecţie.

19. ATI BATJOCORIT ISTORIA ACESTEI TARI impunând în şcoli o istorie mincinoasă ce murdăreşte trecutul acestui popor cu scopul de a-i fura sufletul, demnitatea, mândria si patriotismul.

20. ATI DISTRUS CULTURA ACESTUI POPOR prin subfinanţare şi dezinteres, încurajând proliferarea culturii de cârciumă şi de maidan, a manelelor şi a filmelor de proastă calitate.

21. V-ATI FACUT FACULTATI PRIVATE prin care stoarceţi de bani poporul ca să vindeţi aşa zise diplome, în realitate hârtii fără valoare unor tineri dezorientaţi care nu mai înţeleg nimic din principiile selecţiei pe bază de cunoştinţe şi valoare.

22. ATI FACUT DE RUSINE NUMELE TARII NOASTRE, România fiind azi ruşinea Europei, iar românii cei mai dispreţuiţi cetăţeni din Europa.

23. ATI PROVOCAT CEL MAI MARE EXOD DIN ISTORIA ACESTEI TARI, aţi transformat românii în ultimul popor migrator al istoriei.

24. I-ATI RAPIT UNEI INTREGI GENERATII DE COPII dreptul la mamă, dreptul la tată, dreptul la familie prin plecarea părinţilor la MUNCA IN STRAINATATE.

25. ATI DEFRISAT PADURILE TARII ca să le daţi pe mai nimic străinilor, îmbogăţind doar câţiva politicieni.

26. ATI INSTRAINAT TOT SISTEMUL BANCAR al ţării făcând din români slugi la străini.

27. ATI DISTRUS TOT COMERTUL ROMANESC aducând în ţară marile hypermarketuri care au transformat sute de mii de mici întreprinzători români în sclavi de hypermarket.

28. ATI DISTRUS CERCETAREA ROMANEASCA, una dintre cele mai competitive din lume în urmă cu 23 de ani.

29. ATI DISTRUS UN INTREG SISTEM organizaţional care fusese construit cu mari sacrificii in epoca socialista.

30. ATI INSTRAINAT TOT SISTEMUL ENERGETIC atentând în acest fel în mod grav la suveranitatea ţării.

31. ATI DECIMAT ARMATA ROMANA, schilodind-o si transformind cadrele militare in someri, sclavi si muritori de foame intrucit acestia au fost pregatiti doar sa-si apere patria si poporul chiar cu pretul vietii”

32. Ne inrobiti si ne obligati sa primim actele biometrice, inlesnind drumul catre dictatura electronica si lipsa dreptului fundamental de a avea posibilitatea de alegere si de manifestare libera a constiintei.”, scrie pe facebook Luis Bratu

“Marsul Dezrobirii Neamului se desfasoara pe tot cuprinsul tarii. Urmeaza orasul Piatra Neamt , in data de 25 si 26 martie. Va asteptam in numar cat mai mare.”, scriu organizatorii evenimentului pe pagina de facebook Marsul Dezrobirii Neamului

Marsul Dezrobirii Neamului pe 25 si 26 martie la Piatra Neamt

“Și în acest an, MARȘUL DEZROBIRII NEAMULUI, continuă lupta împotriva acest-ui sistem otrăvitor pentru neam și țară,împotriva tuturor partidelor politice care au fost și sunt la frâiele țării și împotriva politicii duse de acestea,politică ce numai în favoarea țării și a omului de rând nu este.
Având în vedere faptul că,anumite persoane sau grupuri de interese,încearcă să deturneze scopul inițial al evenimentelor create de noi,încercând să deie o conotație de susținere a unor partide sau politicieni, vă facem cunoscut că:
MARȘUL DEZROBIRII NEAMULUI, nu se abate de la calea inițială,nu susține niciun partid politic sau personalitate politică,motivele fiind invocate mai sus!
Deviza noastră VORBA SUNĂ, FAPTA TUNĂ!
TOATE PARTIDELE, ACEEAȘI MIZERIE!
Cei cărora vă pasă de țara și neamul nostru strămoșesc,vă adresăm apelul de a vă alătura luptei noastre, începând cu data de 25/26 martie 2017,la evenimentul creat de noi, eveniment care va avea loc la Piatra Neamț!
Vă așteptăm alături de noi!
Așa să ne ajute Dumnezeu !
“, scrie pe facebook Razvan Ionel Pinca

Foto: facebook.com/marsuldezrobiriineamului/


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info