Primarul din Rm. Vâlcea : “Am decis sa-i retrag domnului Liiceanu dreptul de a mai ocupa spatiul, cu titlul gratuit si vom actiona conform legii”

Primarul din Rm. Vâlcea : “Am decis sa-i retrag domnului Liiceanu dreptul de a mai ocupa spatiul, cu titlul gratuit si vom actiona conform legii”. Dupa prestatia penibila si minciunile pe care le-a spus in Parlamentul European, Gabriel Liiceanu a cazut in dizgratia primarului din Ramnicu Valcea, Mircea Gutau. Edilul din Rm. Vâlcea s-a considerat jignit de discursul lui Liiceanu din fata comisiei LIBE a Parlamentului European si il informeaza pe “filozof” ca pentru aceasta prestatie va ramane fara spatiul cu titlu gratuit in care isi desfasoara activitatea libraria Humanitas.

”Nu stiu cum ajung toti astia pe acolo (n.r. in Parlamentul European). Se duc si fac Romania de ras. Drept urmare am decis sa-i retrag domnului Liiceanu dreptul de a mai ocupa spatiul, cu titlu gratuit si vom actiona comform legii”, a dezvaluit Mircea Gutau, potrivit infopuls.ro

Primarul din Rm. Vâlcea : “Am decis sa-i retrag domnului Liiceanu dreptul de a mai ocupa spatiul, cu titlul gratuit si vom actiona conform legii”

In timpul unei conferinte de presa, primarul din Ramnicu Valcea, Mircea Gutau, a declarat ca nu mai poti beneficia de gratuitati atat timp cat jignesti Romania in cadrul celei mai importante institutii europene.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Nu este totusi cam de porc ca unii care se tot dau “de dreapta” in Romania si sunt toata ziua, de dimineata pana seara cu justitia pe limba, sa fie asistati social in asa hal incat sa li se ingroase portofelul pe spinarea tuturor celorlalti care platesc taxe si muncesc din greu pentru fiecare banut?

Cu ipocrizia sa specifica, pseudopatriotica, papagalul de la Realitatea TV ii plangea in aceasta seara de mila (n.r. cu lacrimi de crocodil) “filozofului” Liiceanu, pentru ca a cazut in dizgratia primarului din Ramnicu Valcea si s-ar putea sa fie evacuat cu tot cu librarie.

Aceiasi asa zisi “filozofi” care indeamna cu manie proletara la taierea de ajutoare sociale si alte indemnizatii sau subventii, sunt de o viata intreaga obisnuiti sa se ghiftuiasca bine cu pomana fix de la bugetul statului.

“Ceea ce editeaza Humanitas in ultima vreme este pe cat de substantial, pe atat de detasat de anumite valori nationale. Asta este insa alta poveste care ar trebui studiata stiintific pe ideea cum poate o editura sa si faca bine dar sa si manipuleze subtil si masiv.”, scrie Gheorghe Smeoreanu pe criterii.ro

Glasul.info

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

One thought on “Primarul din Rm. Vâlcea : “Am decis sa-i retrag domnului Liiceanu dreptul de a mai ocupa spatiul, cu titlul gratuit si vom actiona conform legii”

Lasă un răspuns

Next Post

Ziua Unirii Basarabiei cu Romania, marcata la mormântul lui Ion Inculeț

mar mart. 28 , 2017
Ziua Unirii Basarabiei cu Romania, marcata la mormântul lui Ion Inculeț. Luni, 27 martie 2017, la Bârnova, membrii Partidului „Forța Moldova” au comemorat  ”Ziua Basarabiei”- 99 de ani de la Unirea Basarabiei cu Romania. In biserica Sfântul Ioan Botezătorul de la Bârnova, judetul Iasi, ctitorie a familiei Inculeț, au avut loc depuneri de coroane […]
Ziua Unirii Basarabiei cu Romania, marcata la mormântul lui Ion Inculeț, Foto: facebook.com/FortaMoldova/

Poate vă place și:

libris.ro