Mai multi politisti sunt suspectati ca ar fi dezvaluit informatii confidentiale

Mai multi politisti sunt suspectati ca ar fi dezvaluit informatii confidentiale. La acest moment se desfasoara o ancheta in randurile Politiei Romane, fiind verificati nu mai putin de opt sefi din aceasta institutie, acestia fiind suspectati atat ca ar fi divulgat secrete de serviciu si alte informatii care nu sunt destinate publicului, cat si pentru abuz in serviciu si favorizarea faptuitorului, potrivit B1 TV.

Cei care au demarat aceasta ancheta au mai constatat de asemenea si ca exista probleme la nivelul pontajelor de lucru si la modul in care sunt completate foile de parcurs ale masinilor de serviciu.

Mai multi politisti sunt suspectati ca ar fi dezvaluit informatii confidentiale

Unul dintre cei vizati este inspectorul sef al IPJ Hunedoara, impreuna cu cativa dintre subalterni ai sai, aflati la conducerea sediilor de Politie din Lupeni si Petrosani. In total este vorba de 12 ofiteri, din care opt sefi sunt cercetati disciplinar dupa unele verificari facute de catre o echipa de la Control Intern a IGPR.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

Surse din magistratura au dezvaluit ca dosarul inregistrat la Parchetul Petrosani a fost declinat de catre Parchetul de pe langa Tribunalul Hunedoara la inceputul acestei saptamani.

Anul trecut, un alt agent de politie a fost acuzat de catre DNA pentru ca ar fi divulgat informatii secrete. Agentul Bogdan Todirel Zaboloteanu din cadrul Politiei Municipiului Botosani ar fi intrat in baza de date si a accesat informatii cu privire la proprietarul unei masini, dupa ce a fost rugat de o ruda. Procurorii au sustinut in acel caz ca agentul nu avea permisiunea sa acceseze baza de date a institutiei fara a avea un scop profesional, asa ca a intrat in atentia anchetatorilor pentru ca a accesat informatii din baza de date in scopuri personale.

Glasul.info

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Protest anti Dodon in Republica Moldova

mie mart. 29 , 2017
Protest anti Dodon in Republica Moldova: romanii basarabeni care sunt nemultumiti de decizia lui Igor Dodon prin care a emis un decret privind organizarea unui referendum prin care cetatenii Republicii Moldova vor fi intrebati daca vor sau nu ca in scoli sa fie studiata de catre elevi “Istoria Romanilor”, organizeaza de […]
Protest anti Dodon in Republica Moldova, Foto: facebook.com/unirea.odip/

Poate vă place și:

libris.ro