libris.ro

Traian Basescu: „Analiza facuta de ministrul Justitiei e una corecta, a abuzurilor, a derapajelor, concluzia insa e de sluga”

Traian Basescu: „Analiza facuta de ministrul Justitiei e una corecta, a abuzurilor, a derapajelor, concluzia insa e de sluga”

Traian Basescu: „Analiza facuta de ministrul Justitiei e una corecta, a abuzurilor, a derapajelor, concluzia insa e de sluga”. Imediat dupa anuntarea concluziei rezultata in urma raportului cu privire la evaluarea procurorilor Codruta Kovesi si Augustin Lazar de catre ministrul Justitiei, Tudorel Toader, fostul presdinte al Romaniei, Traian Basescu, a folosit cuvinte dure la adresa acestuia, numindu-l „marțafoi propulsat la CCR de Fenechiu” si declarand ca „analiza făcută de ministrul Justiției e una corectă, a activității, a abuzurilor, a derapajelor a tot ce vreți. Concluzia e de slugă.”

„A constatat incalcarea grava a Constituției și apoi a spus ca nu e oportun sa luam masuri. E explicația unui marțafoi propulsat la CCR de Fenechiu, care mereu s-a pliat pe interese. Asta e concluzia mea. Deci pacat ca știe carte, dar ramane o sluga. A fost o analiza profesionista cu o concluzie de sluga. De azi, in Romania s-a relativizat Constituția. Vedem noi cand o aplicam, cand e oportun, cand nu e. Eu nu vorbesc aici de Lazar sau Kovesi, ci de funcționarea statului de drept.”, a afirmat Basescu la B1 TV

Traian Basescu: „Analiza facuta de ministrul Justitiei e una corecta, a abuzurilor, a derapajelor, concluzia insa e de sluga”

” Repet: analiza facuta de ministrul Justiției e una corecta, a activitații, a abuzurilor, a derapajelor a tot ce vreți. Concluzia e de sluga. Trebuie sa consemnam ca sistemul, cu sau fara Coldea, cu sau fara Kovesi, e cel care iși impune punctul de vedere. Drama pe care o traiește Romania e cea a relativizarii Constituției: nu e obligatorie pentru toți. Rețineți ce va spun.”, a mai adaugat Traian Basescu la B1 TV

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


„In acest moment nu este oportuna declansarea mecanismului instituțional de revocare a procurorului general, respectiv a procurorului sef al DNA”,  a sustinut ministrul Justitiei, Tudorel Toader, dupa ce a facut cunoscut raportul cu privire la evaluarea facuta procurorilor Codruta Kovesi si Augustin Lazar

 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info