Revolta unui tanar impotriva „marxismului cultural”: „Dacă murea un musulman sau un activist LGBT, vă puneți toți semiluna sau curcubeul la poza de profil!”

Revolta unui tanar impotriva „marxismului cultural”: „Dacă murea un musulman sau un activist LGBT, vă puneți toți semiluna sau curcubeul la poza de profil!”.

Silvian-Emanuel Man, preşedintele LS IAŞI (Liga Studenţilor din Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi), isi arata revolta impotriva „corectitudinii politice”, notiune izvorata din mirobolanta ideologie a „marxismului cultural”, intr-o postare plina de patos si de inversunare.

Remarcand ca atunci cand se intampla sa fie discrimanti, abuzati sau chiar ucisi crestinii, societatea „civila” nu se solidarizeaza la fel de tare pe cat ar face-o in cazurile musulmanilor, membrilor comunitatii LGBT sau al altor minoritati, Silvian-Emanuel Man rabufneste spunand:

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

„Cine discriminează de fapt? Contează cine moare atâta timp cât oameni suntem cu toții?

Fi-v-ar corectitudinea politică să vă fie! Rușine!”

Revolta unui tanar impotriva „marxismului cultural”: „Dacă murea un musulman sau un activist LGBT, vă puneți toți semiluna sau curcubeul la poza de profil!”

„Dacă mor creștini, nu ne solidarizăm și nu ne rugăm pentru ei. Creștinii țin lumea înlănțuită în Evul Mediu, merg la biserică, vor familii doar din bărbat și femeie, se opun progresismului. Dacă nu mergeau la biserică, nu mureau! Să nu recunoaștem că atentatorii au fost niște islamiști radicali, că le rănim sentimentele colegilor lor din ISIS! Întotdeauna este vina creștinilor care se roagă și sunt atacați, nu a atacatorilor care se bucură de exercitarea drepturilor religioase. Până la urmă, niște creștini în minus înseamnă un pas înainte spre o lume mai tolerantă, mai aproape de viitor.

Dacă murea un musulman sau un activist LGBT, vă puneți toți semiluna sau curcubeul la poza de profil!

Cine discriminează de fapt? Contează cine moare atâta timp cât oameni suntem cu toții?

Fi-v-ar corectitudinea politică să vă fie! Rușine!”, scrie Silvian-Emanuel Man intr-o postare pe contul sau de Facebook

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Ion Coja: "Numai energia de a avea silă de indivizi ca CTP nu este suficientă!"

lun apr. 10 , 2017
Ion Coja: „Numai energia de a avea silă de indivizi ca CTP nu este suficientă!”. Intr-un articol publicat pe blogul sau, Profesorul Ion Coja ii creioneaza lui Cristian Tudor Popescu un potret deloc magulitor, prin care il gaseste pe CTP „plin de ifose, sentențios și atât de găunos, de inexistent ca […]
Ion Coja: "Numai energia de a avea silă de indivizi ca CTP nu este suficientă!", Foto: captura TVR1

Poate vă place și:

libris.ro