Dupa ce ceruse ca 15% din refugiatii care ajung in Romania sa fie dusi la Arad, Gheorghe Falca se ofera sa-i gazduiasca la Arad universitatea lui Soros!

Dupa ce ceruse ca 15% din refugiatii care ajung in Romania sa fie dusi la Arad, Gheorghe Falca se ofera sa-i gazduiasca la Arad universitatea lui Soros!, Foto: captura TV - ARAD TV

Dupa ce ceruse ca un procent de 15% din refugiatii care ajung in Romania sa fie dusi la Arad, acum Gheorghe Falca se ofera sa-i gazduiasca la Arad universitatea lui Soros, izgonita din Ungaria de masurile legislative initiate de catre guvernul de la Budapesta! Iata ca la Arad, Gheorghe Falca intruchipeaza cel mai bine portretul de sluga devotata a globalizarii, actionand din postura de „autoritate” a statului roman pentru a pune cat mai activ umarul la indeplinirea planurilor globalistilor.

Anul trecut, controversatul primar al orasului Arad, Gheorghe Falca, se arata dispus a se implica foarte serios in problema refugiatilor, transmitand oficialilor europeni ca orasul sau este gata sa preia 15% din totalul numarului de refugiati care ajung in Romania.

Initiativa sa de acum un an a trecut oarecum nebagata in seama de catre mass media romaneasca, insa acum, in lumina noilor declaratii ale lui Falca legate de oferta de a muta cuiburile „progresisto-universitare” ale lui George Soros de la Budapesta la Arad, descoperim care este cu adevarat rolul jucat de o parte a asa zisilor „liberali” de pe plaiurile mioritice si de unde veneau simpatiile exagerate fata de ONG-urile sorosiste din Romania.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Dupa ce ceruse ca 15% din refugiatii care ajung in Romania sa fie dusi la Arad, Gheorghe Falca se ofera sa-i gazduiasca la Arad universitatea lui Soros!

In cadrul unei conferinte de presa, primarul Aradului, Gheorghe Falca, a dezvaluit ca se ofera pentru a reloca universitatea lui Soros la Arad, fiind dispus sa le puna sorosistilor la dispozitie doua cladiri ce dispun de o suprafata de 6.000 de metri patrati.

Constatam astfel ca dupa ce cuibului de propaganda antiromanesc al lui Liiceanu & comp. ii sunt puse la dispozitie cu titlu gratuit o editura si numeroase spatii, cladiri si alte resurse, acum inca o autoritate locala „romaneasca” este gata sa puna la dispozitia propagandei antiromanesti resursele si bunurile publice ale cetatenilor romani.

[alert-success]Cititi si: Adrian Todor, deputat PSD: “Domnul Falcă este preocupat să-i cânte în strună controversatului George Soros, fiind dispus să aloce sume imense pentru universitatea lui Soros”[/alert-success]

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info