In viitor oamenii vor putea fi numiti porci fara sa se mai supere? Omul-porc va avea organe transplantate de la porci!

In viitor oamenii vor putea fi numiti porci fara sa se mai supere? Omul-porc va avea organe transplantate de la porci! Mai in gluma, mai in serios, noi oamenii avem obiceiul in viata de zi cu zi sa le spunem porci celor care mananca dizgratios, clefaie, fac mizerie, sau fac anumite actiuni pe care le consideram inadecvate. Insa pe viitor situatia s-ar putea schimba radical, pentru ca Smithfield Foods, unul dintre cei mai mari producatori de carne de porc la nivel mondial, a initiat un proiect care are ca scop final recoltarea de organe de la porci si vanzarea acestora pentru a fi transplantate la oameni, relateaza Reuters.

In acest moment este greu de crezut ca in viitorul imediat apropiat vor disparea listele clasice de asteptare pentru cei care asteapta transplanturi de diferite organe, fiindca organele umane vor fi inlocuite de catre cele recoltate de la porci, insa divizia de biostiinta a celor de Smithfield Foods are incredere ca acest lucru se poate transforma intr-o realitate, ba chiar sa devina o importanta sursa de venit pentru compania care pana acum s-a concentrat cel mai mult pentru a scoate profit de urma vanzarii de alimente.

In viitor oamenii vor putea fi numiti porci fara sa se mai supere? Omul-porc va avea organe transplantate de la porci!

Smithfield Foods se afla deja de ceva timp in cadrul unui proces in care recolteaza tesuturi in scop medical de la milioane de porci, urmarind ca pe viitor sa devina unul dintre principalii furnizori de tesuturi de porc destinate oamenilor de stiinta si cercetatorilor din cadrul companiilor din domeniul sanatatii.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

De altfel, ideea posibilitatii si folosirii organelor de porc pentru a fi transplantate la om nu este una noua, ea fiind de mai multa vreme luata in calcul de catre lumea medicala, deoarece exista foarte multe similaritati cu organele umane, inima de porc de exemplu fiind de aceeasi marime si capacitate cu cea a unui om adult.

De-a lungul timpului, transplantarea organelor de la porc la oameni nu a fost posibila datorita diferentelor majore din punct de vedere genetic si a gradului de respingere al transplantului, insa acum cercetatorii cred ca au identificat cu succes niste modalitati prin care pot face ca aceste transplanturi sa devina posibile in viitorul apropiat.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Incepand cu anul 2018, cei cu venituri mai mici de 2000 de lei ar putea sa nu mai fie impozitati!

mie apr. 12 , 2017
Incepand cu anul 2018, cei cu venituri mai mici de 2000 de lei ar putea sa nu mai fie impozitati! Ministerul de Finante din Romania ia in considerare incepand cu anul fiscal 2018 anularea impozitarii pentru persoanele care au venituri de orice fel mai mici de 2000 de lei. Astfel, […]
Angajatii de la ANAF ameninta: "Vom inceta sa mai impulsionam colectarea veniturilor la bugetul de stat, daca nu ne sunt respectate drepturile prevazute de lege!"

Poate vă place și:

libris.ro