RSS

Pe 11 iunie 2023 va avea loc Sfi…

Pe 11 iunie 2023, de…

Autocarele profesorilor sunt opr…

Cum spuneam și ieri,…

VIDEO | Grevă de mari proporții …

Știm cu toții ce au …

Propagandiștii anti-grevă sunt g…

Se face în mass-medi…

Sondajele reale: Partidul S.O.S.…

O dezbatere tot mai …

Antiromânism la IAȘI! Cenaclul F…

Sâmbătă, pe 20 mai 2…

România este în faliment! Ce te …

România este în fali…

«
»
TwitterFacebookPinterest

Un barbat la bustul gol sarea ca un nebun pe o masina care nu era a lui. Cum a intervenit politia romana in acest caz?

Un barbat la bustul gol sarea ca un nebun pe o masina care nu era a lui. Cum a intervenit politia romana in acest caz? Mai multi trecatori au fost martorii unei scene tragicomice, desprinsa parca din comediile care ruleaza pe micile ecrane.

Un barbat la bustul gol, din niste motive stiute numai de el, sarea aidoma unui nebun pe o masina care apartinea altcuiva. Sub privirile ingrijorate ale proprietarului masinii, mai multi politisti au dus o munca de convingere, destul de anevoioasa, cu barbatul care sarea de zor pe capota autovehiculului.

apiland.ro

Este de apreciat totusi ca in timpul acestui incident nu s-au inregistrat violente, singura care a avut serios de suferit in acest caz fiind doar masina nefericitului proprietar ales ca victima pentru aceasta “reprezentatie” stradala.

Un barbat la bustul gol sarea ca un nebun pe o masina care nu era a lui. Cum a intervenit politia romana in acest caz?

Clipul video cu intreaga “manifestare” a fost postat pe pagina de facebook a lui Codin Maticiuc, atragand sute de reactii si comentarii ale utilizatorilor de pe reteaua de socializare.

In timp ce unii internauti aplauda reactia politiei, apreciind-o ca fiind exemplara, fara violenta inutila sau abuzuri, cu toate ca era vorba despre o infractiune evidenta surprinsa in flagrant, alti utilizatori, soferi care s-au pus in situatia proprietarului masinii in cauza, spun ca si-ar fi dorit o reactie mai rapida si mai hotarata din partea politistilor, pentru a evita la maxim pagubele aduse masinii.Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info


[button-red url="https://glasul.info/donatii/" target="_self" position="center"]Donează pentru Glasul.info[/button-red]