libris.ro

Batrana de 80 de ani condamnata la ani grei de inchisoare pentru ca si-a omorat violatorul! Sa iasa naibii ficusul de la Cotroceni si sa dea o gratiere caci acum chiar se impune!

Batrana de 80 de ani condamnata la ani grei de inchisoare pentru ca si-a omorat violatorul! Sa iasa naibii ficusul de la Cotroceni si sa dea o gratiere caci acum chiar se impune!

Batrana de 80 de ani condamnata la ani grei de inchisoare pentru ca si-a omorat violatorul! Sa iasa naibii ficusul de la Cotroceni si sa dea o gratiere caci acum chiar se impune!

Justitia din Romania este plina de paradoxuri, iar unul dintre acestea s-a petrecut la Vaslui, acolo unde o batranica in varsta de 80 de ani a fost condamnata la 5 ani de inchisoare, pentru ca l-a ucis pe barbatul care incerca s-o violeze.

Decizia data de catre magistratii Tribunalului Vaslui poate fi atacata in termen de 10 zile, insa ea socheaza prin severitatea aratata, mai ales ca exista indicii sa credem ca daca violul s-ar fi „consumat”, atunci poate ca violatorul ar fi avut sanse sa scape cu o pedeapsa mai mica. Dar astfel de cazuri in zona nu se sfarsesc doar cu un „simplu” viol, ci adesea victima este chiar si omorata. 

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Femeie de 80 de ani condamnata la ani grei de inchisoare pentru ca si-a omorat violatorul! Sa iasa naibii ficusul de la Cotroceni si sa dea o gratiere caci acum chiar se impune!

Din cate putem observa cu totii, prezumtia de autoaparare n-a prea fost luata in considerare, astfel ca magistratii au decis ca batrana sa stea dupa gratii pentru cinci ani de zile, dupa ce initial a fost acuzata doar de lovituri cauzatoare de moarte, ca se ajunga ca in final sa fie condamnata pentru omor.

Cu toate ca batrana a explicat in instanta ca n-a avut intentia sa-l omoare pe barbatul care incerca s-o violeze si ca a actionat asa din cauza fricii, iar atunci cand a vazut ca barbatul a cazut pe scari l-a batut cu cizmele in cap, judecatorii au considerat ca ea trebuie condamnata pentru omor.

[notice]Ghid de autoaparare[/notice]

Va mai amintiti de gratierile facute de Traian Basescu? Abia aceasta este o situatie menita pentru o asemenea gratiere si prin care actualul asa zis presedinte si-ar mai putea spala din numeroasele pacate pe care le are, ba chiar ar castiga si ceva capital de imagine.

Sa iasa naibii ficusul de la Cotroceni si sa dea o gratiere caci acum chiar se impune!

[warning]”Mi-a fost frica, domnule judecator. L-am apucat de cap si l-am tras afara din casa. A cazut pe scari si l-am batut cu cizmele in cap”, a declarat batrana in fata judecatorului[/warning] [info]Glasul.info[/info]

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info