Demitizarea (H)istoriei. Istoria pe care o scriu lustragii si propagandistii marxismului „cultural”

Demitizarea (H)istoriei. Istoria care o scriu lustragii si propagandistii marxismului "cultural", Foto: captura facebook , linkedin

Demitizarea (H)istoriei. Istoria pe care o scriu pe genunchi lustragii si propagandistii marxismului „cultural”.

De ani buni, atat intreg holdingul Adevarul cat si puiul sau mai mic, (H)istoria, „specializat” chipurile pe istorie, defaimeaza cu o consecventa parsiva si continua eroii nationali, practicile nationale, etosul romanesc, tot ceea ce considera romanii ca a fost mai de pret si mai de apreciat in istoria neamului nostru.

Dar stiti cine face asta? Ca si la mijlocul secolului tecut, atunci cand tot felul de neaveniti se aruncau in lupta impotriva elitei si florii intelectualitatii romanesti, instigand la aruncarea in inchisori, lagare de munca sau condamnarea la moarte a marilor personalitati ale Romaniei care s-au ridicat in perioada interbelica, si acum se strang sa faca propaganda antiromaneasca oameni de aceesi factura. Recrutati sau oferiti voluntari de prin cine stie ce vagauni, s-au aruncat cu manie „progresista” in lupta, pentru a face propaganda antiromaneasca.

Despre unul dintre „istoricii” de la Historia,Ciprian Plăiaşu, internautii de pe facebook au gasit informatii interesante pe portalul ejobs.ro (n.r. vezi foto), descoperind intr-un CV mai vechi de-al lui Plăiaşu niste abilitati demne de un „istoric” adevarat:

[quote style=”4″ author=”Minodora Ababei”]Tare informatia asta, de la grafica si corectura l-au facut direct istoric. Dar totusi, curios, el lucra deja la historia cand a facut anuntul ala pe e-jobs, asta inseamna ca nu era multumit si dorea sa plece. Oare ce s-a intamplat ca a ramas, nu cumva i-au promis ca-l fac „istoric”?[/quote]

Demitizarea (H)istoriei. Istoria pe care o scriu lustragii si propagandistii marxismului „cultural”

Asa cum bolsevicii de la mijlocul secolului trecut incercau spalarea creierelor dupa manuale staliniste potrivit carora

[quote style=”4″]defaimarea consecventa si continua a conducatorilor nationali,a institutiilor nationale, a practicilor nationale si a eroilor nationali trebuie sa aiba loc sistematic[/quote]

la fel si colectivul marxistoid si prolectcultist de la (H)istoria ne demonstreaza ca actioneaza dupa aceeasi ideologie.

De ceva vreme, cei de la Historia au deschis pe pagina lor de facebook o rubrica pentru recenzii. In foarte scurt timp, numerosi romani si-au spus parerea. Astazi, la ora la care scriem acest articol, din totalul de 115 recenzii notate cu pana la 5 stele, pagina de facebook a celor de Historia a primit urmatoarele „aprecieri”:

  • 55 de recenzii de cate o stea (asta doar din cauza ca dragutul de Zuckerberg  inca n-a implementat si o functie de a „da” stele in minus)
  • 2 recenzii de doua stele
  • 8 recenzii de 4 stele
  • 48 de recenzii de 5 stele

Daca din cele 48 de recenzii de 5 stele am mai scadea si rudele, prietenii si aplaudacii din marea gasca a acestor propagandisti antiromani, atunci am vedea cu adevarat dimensiunea „simpatiei” pe care o provoaca Historia romanilor.

De altfel unele recenzii care au fost insotite si de catre comentariile utilizatorilor sunt edificatoare:

[quote style=”4″ author=”Gabriel Butnaru”]H vine de la Hungaria ?? Ca prea manipulati cu istoria asta falsa …..[/quote] [quote style=”4″ author=”Ilie Burgui”]Majoritatea articolelor sunt pline de minciuni propagandistice in folosul anumitui neam.HISTERIA vi s-ar potrivi mai bine.[/quote] [quote style=”4″ author=”Cristian Marius”]istoria falsã pe care o propagã acest site antiromânesc serveste interesele gunoaielor![/quote] [quote style=”4″ author=”Dragos Ion”]Informatii facute pe genunchi, de multe ori scrise din dorinta de senzational. Nu sunt documentate istoric, nu sunt folosite surse de incredere, istorici cunoscuti. O tentativa de a vinde „istorie” cosmetizata, cu sclipici „modern” dar omitand lucrurile serioase. Un fel de „libertatea” sau „evenimentul zilei” dar avand ca subiect istoria. I-au pus un „H”, ca suna mai modern cosmeticul. „H”istoricii adevarati sunt in alta parte.[/quote] [quote style=”4″ author=”Adrian Nitu”]Plictisitoare, aceleasi articole repetate la infinit, articole pline de manipulari. Chiar daca unii dintre cititori sesizeaza greselile si manipularile din articole, acestea nu sunt modificate NICIODATA, sunt postate mereu cu aceleasi manipulari. Si nu mai spun de greselile gramaticale, nu cred ca exista un singur articol scris in mod exemplar.[/quote] [quote style=”4″ author=”Viorel Dumitrache”]Mult prea multe articole din documente selectionate atent, spre a sustine o anumita politica. Daca asta vi se pare Istorie…[/quote] [quote style=”4″ author=”Sinel Tudosie”]Îmi place Historia pentru anti-românismul său; în felul acesta îmi oferă posibilitatea de a căuta contra-argumente[/quote] [quote style=”4″ author=”Costica Patan „]”HISTORIA” ar trebui sa se numeasca HISTERIA ANTIROMÂNEASCĂ. Ceea ce faceti voi aici, se poate numei orice în afara de ISTORIE. Poate istoria PARAZITILOR care AU INVADAT ACEASTA ŢARĂ o faceti voi, nicidecum a românilor[/quote] [quote style=”4″ author=”Iacobini Ariel”]au continuat o actiune acerba de defaimare, demitizare si propaganda antiromaneasca impotriva inaintasilor si personajelor marcante ale istoriei romanilor si simulare a unor valori pseudodemocratice insa cu cenzura clara si defaimare a patriotismului romanesc ca si cum ar incerca impunerea unor valori ideologice externe[/quote]

 

Glasul.info
Social Links
Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

One thought on “Demitizarea (H)istoriei. Istoria pe care o scriu lustragii si propagandistii marxismului „cultural”

Lasă un răspuns