RSS
«
»
TwitterFacebookPinterest
O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Demitizarea (H)istoriei. Istoria pe care o scriu lustragii si propagandistii marxismului “cultural”

Print Friendly, PDF & Email

Demitizarea (H)istoriei. Istoria pe care o scriu pe genunchi lustragii si propagandistii marxismului “cultural”.

De ani buni, atat intreg holdingul Adevarul cat si puiul sau mai mic, (H)istoria, “specializat” chipurile pe istorie, defaimeaza cu o consecventa parsiva si continua eroii nationali, practicile nationale, etosul romanesc, tot ceea ce considera romanii ca a fost mai de pret si mai de apreciat in istoria neamului nostru.

Dar stiti cine face asta? Ca si la mijlocul secolului tecut, atunci cand tot felul de neaveniti se aruncau in lupta impotriva elitei si florii intelectualitatii romanesti, instigand la aruncarea in inchisori, lagare de munca sau condamnarea la moarte a marilor personalitati ale Romaniei care s-au ridicat in perioada interbelica, si acum se strang sa faca propaganda antiromaneasca oameni de aceesi factura. Recrutati sau oferiti voluntari de prin cine stie ce vagauni, s-au aruncat cu manie “progresista” in lupta, pentru a face propaganda antiromaneasca.

Despre unul dintre “istoricii” de la Historia,Ciprian Plăiaşu, internautii de pe facebook au gasit informatii interesante pe portalul ejobs.ro (n.r. vezi foto), descoperind intr-un CV mai vechi de-al lui Plăiaşu niste abilitati demne de un “istoric” adevarat:

Tare informatia asta, de la grafica si corectura l-au facut direct istoric. Dar totusi, curios, el lucra deja la historia cand a facut anuntul ala pe e-jobs, asta inseamna ca nu era multumit si dorea sa plece. Oare ce s-a intamplat ca a ramas, nu cumva i-au promis ca-l fac “istoric”?

Minodora Ababei

Demitizarea (H)istoriei. Istoria pe care o scriu lustragii si propagandistii marxismului “cultural”

Asa cum bolsevicii de la mijlocul secolului trecut incercau spalarea creierelor dupa manuale staliniste potrivit carora

libris.ro

defaimarea consecventa si continua a conducatorilor nationali,a institutiilor nationale, a practicilor nationale si a eroilor nationali trebuie sa aiba loc sistematic

la fel si colectivul marxistoid si prolectcultist de la (H)istoria ne demonstreaza ca actioneaza dupa aceeasi ideologie.

De ceva vreme, cei de la Historia au deschis pe pagina lor de facebook o rubrica pentru recenzii. In foarte scurt timp, numerosi romani si-au spus parerea. Astazi, la ora la care scriem acest articol, din totalul de 115 recenzii notate cu pana la 5 stele, pagina de facebook a celor de Historia a primit urmatoarele “aprecieri”:

  • 55 de recenzii de cate o stea (asta doar din cauza ca dragutul de Zuckerberg  inca n-a implementat si o functie de a “da” stele in minus)
  • 2 recenzii de doua stele
  • 8 recenzii de 4 stele
  • 48 de recenzii de 5 stele

Daca din cele 48 de recenzii de 5 stele am mai scadea si rudele, prietenii si aplaudacii din marea gasca a acestor propagandisti antiromani, atunci am vedea cu adevarat dimensiunea “simpatiei” pe care o provoaca Historia romanilor.

De altfel unele recenzii care au fost insotite si de catre comentariile utilizatorilor sunt edificatoare:

H vine de la Hungaria ?? Ca prea manipulati cu istoria asta falsa …..

Gabriel Butnaru

Majoritatea articolelor sunt pline de minciuni propagandistice in folosul anumitui neam.HISTERIA vi s-ar potrivi mai bine.

Ilie Burgui

istoria falsã pe care o propagã acest site antiromânesc serveste interesele gunoaielor!

Cristian Marius

Informatii facute pe genunchi, de multe ori scrise din dorinta de senzational. Nu sunt documentate istoric, nu sunt folosite surse de incredere, istorici cunoscuti. O tentativa de a vinde “istorie” cosmetizata, cu sclipici “modern” dar omitand lucrurile serioase. Un fel de “libertatea” sau “evenimentul zilei” dar avand ca subiect istoria. I-au pus un “H”, ca suna mai modern cosmeticul. “H”istoricii adevarati sunt in alta parte.

Dragos Ion

Plictisitoare, aceleasi articole repetate la infinit, articole pline de manipulari. Chiar daca unii dintre cititori sesizeaza greselile si manipularile din articole, acestea nu sunt modificate NICIODATA, sunt postate mereu cu aceleasi manipulari. Si nu mai spun de greselile gramaticale, nu cred ca exista un singur articol scris in mod exemplar.

Adrian Nitu

Mult prea multe articole din documente selectionate atent, spre a sustine o anumita politica. Daca asta vi se pare Istorie…

Viorel Dumitrache

Îmi place Historia pentru anti-românismul său; în felul acesta îmi oferă posibilitatea de a căuta contra-argumente

Sinel Tudosie

“HISTORIA” ar trebui sa se numeasca HISTERIA ANTIROMÂNEASCĂ. Ceea ce faceti voi aici, se poate numei orice în afara de ISTORIE. Poate istoria PARAZITILOR care AU INVADAT ACEASTA ŢARĂ o faceti voi, nicidecum a românilor

Costica Patan

au continuat o actiune acerba de defaimare, demitizare si propaganda antiromaneasca impotriva inaintasilor si personajelor marcante ale istoriei romanilor si simulare a unor valori pseudodemocratice insa cu cenzura clara si defaimare a patriotismului romanesc ca si cum ar incerca impunerea unor valori ideologice externe

Iacobini Ariel

 

Social Links
Susține GLASUL.info, presa independentă, susține adevărul Doneaza prin Transfer Bancar

CONT LEI: RO14BTRLRONCRT0356966001
CONT EUR: RO61BTRLEURCRT0356966001
Cod Swift: BTRLRO22
BANCA TRANSILVANIA
Pentru: Portalul Glasul.info


REVOLUT
IBAN: GB34REVO00997029036608
BIC: REVOGB21

PATREON
patreon.com/glasul


Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta


Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info