(VIDEO) Un exemplu magistral de convietuire! Corul japonez de la Biserica Ortodoxă din Nagoya a cantat “Hristos a Înviat” in limba româna!

Un exemplu magistral de convietuire! Corul japonez de la Biserica Ortodoxă din Nagoya a cantat “Hristos a Înviat” in limba româna!

Pe pagina de facebook a unei romance din Japonia a fost postat un clip video in care se poate vedea cum corul japonez al Bisericii Ortodoxe din Nagoya canta cu o bucurie nedisimulata “Hristos a Înviat” in limba româna!

Ce altceva poate fi mai bun decat acest exemplu de convietuire intre doua civilizatii atat de diferite la prima vedere, dar pe care din punct de vedere spiritual a reusit sa le aduca impreuna o simpla slujba religioasa efectuata intr-o biserica ortodoxa japoneza?

Un exemplu magistral de convietuire! Corul japonez de la Biserica Ortodoxă din Nagoya a cantat “Hristos a Înviat” in limba româna!

Spre deosebire de niste semeni de-ai nostri, niste conlocuitori care nu vor nici in ruptul capului sa vorbeasca limba romana, ba chiar mai mult, se incapataneaza a-si impune fortat propria lor limba, japonezii din Nagoya dau dovada incontestabila a ceea ce poate insemna cu adevarat respectul fata de semeni, fara a face discriminare in functie de etnie sau nationalitate.

Consideram ca acesta este cu adevarat un exemplu magistral de buna convietuire, o comuniune deplina dusa pana la un prag spiritual. Pentru un crestin ortodox, fie el si nepracticant, acest admirabil exemplu al respectului pentru semeni demonstrat de catre japonezi e cu adevarat emotionat, incat “te unge” la suflet.

[info] Sursa: Glasul.info [/info]