ANAF-ul da in sfarsit semne de insanatosire!

ANAF-ul da in sfarsit semne de insanatosire!

Dezbaterile tot mai aprinse atat din mass media, cat si din randul opiniei publice legate de modurile pacatoase de operare de pana acum ale ANAF-ului, care uneori pentru niste presupuse prejudicii sau unele nesemnificative, punea popriri pe toate conturile unor contribuabili, au inceput sa dea in sfarsit rezultate, iar sefii ANAF gasesc acum solutii pentru deblocarea la fel de rapida a conturilor contribuabilor si continuarea activitatii lor fara perturbarea mediului economic.

Pana acum, contribuabililor prinsi cu “mata in sac”, fie ca acestia o faceau cu intentie sau nu, li se puneau popriri pe toate conturile, astfel ca au existat cazuri in care numeroase afaceri mici au fost nevoite sa-si puna lacatul pe poarta si sa-si declare falimentul.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


libris.ro

ANAF-ul da in sfarsit semne de insanatosire!

Pentru a rezolva problema deblocarii la fel de rapide a conturilor contribuabililor pe cat de repede se facea si blocarea acestora, sefii ANAF au negociat acum destul de abil si de energic cu reprezentantii bancilor pentru simplificarea relatiei cu clientii si impunerea in practica a unor solutii prin care sa se poata face blocarea/deblocarea conturilor bancare in timp real, prin intermediul unei colaborari intre administratia fiscala si bancile la care contribuabilii respectivi au conturile deschise.

Acesta este deja un semn clar de insanatosire a ANAF-ului si a modului de gandire al sefilor din aceasta institutie, fiind laudabil efortul acestora, mai ales in conditiile in care reprezentatii bancilor stramba adesea din nas cand e vorba sa ofere asemenea servicii catre administratia fiscala.

Rolul unei institutii precum ANAF-ul este sa colecteze sumele care se cuvin platite ca taxe si impozite hotarate de statul roman, nicidecum sa sugrume agentii economici si antreprenorii romani. Astfel de practici de pana acum erau total neproductive, neajutand pe nimeni disparitia a numeroase afaceri sau initative, fie ele chiar si unele mici si relativ neinsemnate.

[notice]Cum invingi ANAF in instanta (CD) [/notice]

Nota noastra: Speram ca acest moment sa fie unul de cotitura in ceea ce priveste relatia dintre administratia fiscala si contribuabili, unul in care serviciile oferite de aceasta institutie sa se potriveasca intr-un sfarsit secolului in care traim.

[info] Sursa: Glasul.info[/info]

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Lasă un răspuns

Next Post

Minunile de la Caracal s-au mutat la Arad: „Am cumpărat azi carne ambalată mâine”!

mar apr. 25 , 2017
Minunile de la Caracal s-au mutat la Arad: „Am cumpărat azi carne ambalată mâine”! Un incident “miraculos” s-a petrecut de aceasta data nu la Caracal asa dupa cum multi dintre romani s-ar fi asteptat, ci la Arad. Potrivit  specialarad.ro un cititor al acestei publicatii a contactat jurnalistii si le-a povestit minunea […]
Minunile de la Caracal s-au mutat la Arad: „Am cumpărat azi carne ambalată mâine”!

Poate vă place și:

libris.ro