Ciracii lui Mucusor Ban ne-au trecut Glasul.info pe lista neagra de factura bolsevica, in care sunt trecute toate site-urile care nu respecta dogma talibanismului progresist.

Digi 24: Nu ascultati minciunile altora! Ale noastre sunt mult mai bune!, Foto: captura TV Digi 24

Ciracii lui Mucusor Ban ne-au trecut pe lista neagra de factura bolsevica, in care sunt trecute la condicuta toate site-urile si publicatiile care nu respecta dogma talibanismului progresist.

Digi24 (n.r. vezi in foto cine sunt cei care se erijeaza in Ministerul Adevarului – screenshot, captura TV Digi24) si Hotnews (n.r. site-ul despre care toata lumea presupune ca ar fi al Sistemului) sunt in ultima vreme promotorii cei mai inversunati ai ideii de cenzura a presei din mediul online si a retelelor sociale, insa printre site-uri controversate si tabloide aflate in cautarea vanatorii de click-uri prin asa numitele „stiri clickbite”, pseudo-securistii mediului virtual au inclus deja si o buna parte din publicatiile din mass media care nu le impartasesc punctele de vedere.

Indiferent din ce unghi ai incerca sa privesti aceasta intentie a lor, este clar insa ca sub pretextul stoparii asa ziselor „stiri false” se incearca de fapt cenzurarea tuturor mediilor de opozitie politica si ideologica, o activitate care incalca flagrant  in primul rand Constitutia Romaniei.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


[legend title=”Digi 24 FAKE NEWS” style=”1″]Cititi si:Digi 24: Nu ascultati minciunile altora! Ale noastre sunt mult mai bune![/legend]

Din echipa celor angajati in aceasta lupta impotriva celor cu opinii si puncte de vedere diferite de ale tatucului Soros & comp. fac parte si un grup de tineri care s-au afisat public cu un soi de banderole galbene pe brate, aducandu-ne multora dintre noi aminte de niste vremuri cu adevarat de trista amintire.

Ciracii lui Mucusor Ban ne-au trecut Glasul.info pe lista neagra de factura bolsevica, in care sunt trecute toate site-urile care nu respecta dogma talibanismului progresist.

Ba chiar unii din presa alternativa sau mediile de socializare au avut curajul sa strige raspicat ca asta este deja un act de „fascism civic”, care incalca drepturile la opinie prevazute in Constitutia Romaniei, transformandu-se fara nici o legitimitate democratica intr-un adevarat Minister al Adevarului.

Noi stim bine desigur de la ce ni se trage, si stim foarte bine cu ce am deranjat viesparul lor.

La o adica ar trebui sa fim chiar mandri de acest lucru. Cine nu este criticat inseamna ca nu a facut nimic care sa conteze. Pe „verificasursa”, adeptii mucilor intinsi in public au facut un ditamai pomelnicul cu ziarele online, site-urile si blogurile care refuza sa „ia lumina” de la Soros &comp.

Ce-i drept ne-am mirat si noi cam tare prima data cand Moise Guran si restul guralivilor progresisti au intocmit o lista cu peste 70 de site-uri pe care tatucul lor Soros nu le-ar frecventa nici impuscat in fund cu sare, asta desigur, inainte sa-i zgaltie tare si la propriu si la figurat aplicatia zbantuita a lui Guran, iar noi lipseam la acel moment de pe lista.

De atunci si pana acum ne-am straduit serios sa figuram si noi pe lista lor, publicand constant subiecte care sa fie cat mai pe placul sufletelului lor.

Pe bune? Liste negre cu site-uri si publicatii online? Si ce mai urmeaza? Arderea cartilor in public, aruncarea opozitiei ideologice in inchisori sau in lagare de munca?

Profanarea cartilor nu reprezinta pentru cei de la televiziunea Digi 24 un subiect care sa constituie o "stire nationala"
Batjocorirea cartilor nu reprezinta pentru cei de la televiziunea Digi 24 un subiect care sa constituie o „stire nationala”

Batjocorirea cartilor nu reprezinta pentru cei de la televiziunea Digi 24 un subiect care sa constituie o „stire nationala”

Ametiti dupa cat cauta ca bezmeticii dupa asa zise „fake news” (n.r. in engleza „fake news”= „stiri false”) sau dupa site-uri si alte publicatii de cenzurat, talibanii progresismului de la Digi au uitat de lucrurile cu adevarat importante care-i inconjoara, ei fiind preocupati in general numai pentru a-si satisface norma zilnica de propaganda globalista si in unele cazuri chiar si antiromaneasca.

Domnul Ion Marin-Almajan a fost martorul unui asemenea incident la Timisoara:

[quote style=”4″ author=”Ion Marin-Almajan”] Astăzi însă simt că e musai să vă scriu despre ceea ce am văzut în Piața Victoriei sau mai cunoscută de timișoreni Piața Operei. Pe lângă nelipsita schelărie metalică ridicată pentru a fi folosită de către trupele de interpreți de muzică,cărora doar în acestă piață le priește să urle , spre bucuria celor ce locuiesc în casele de prin preajmă, am descoperit doi „copaci„ care în loc de crengi aveau atârnate pe ață niște cărți umflate de ploaie și de umezeală. De departe nu mi-a venit să cred că sunt cărți de adevărat, m-am gândit că sunt coperte simulate. Dar, nu, erau cărți de adevărat, poezii de unul din cei mai mari poeți români, George Bacovia, proză de Cezar Petrescu, Zaharia Stancu și altele. Am citit că hitleriștii ardeau operele scriitorilor evrei, că, la rândul lor, bolșevicii români ardeau cărțile epurate ale autorilor reacționari și iată că am văzut și cărți spânzurate. Abominabil! Întâmplarea a făcut ca o echipă de filmare să fie prezentă aproape. Le-am arătat „furcile” în care spănzurau cărțile și i-am îndemnat să filmeze. Domnișoara mi-a răspuns: „Suntem de la Digi 24 și ceea ce îmi arătați dv. nu poate constitui o știre națională”. Ca scriitor, ca intelectual și ca iubitor de carte am plecat jeluindu-mă. Asta am văzut, asta am scris.[/quote]

[quote style=”4″ author=”Lupescu dan”]pentru DIGIști …știre națională este egal cu pohtele patronului lor…. cum se întâmplă peste tot…[/quote]

[quote style=”4″ author=”Adrian Boieru”]Digi24 a reusit extraordinara performanta sa depaseasca Antena3 la capitolul manipulare. E doar o fabrica de spalat creiere, nu o televiziune.[/quote]

[quote style=”4″ author=”Adrian Rusanda”] Digi 24 este televiziune?.Daca erau 2-3 bezmetici care strigau Jos Guvernul Grindeanu, erau primi care difuzau stirea si sigur spuneau ca in Piata Operei din Timisoara sunt citeva sute de cetateni care sunt impotriva Guvernului. Cereti prea mult la o asemenea televiziune. Din pacate ,aceasta este tara in care traim![/quote]

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info