libris.ro

Fuziunea dintre PMP si UNPR este aproape finalizata

Fuziunea dintre PMP si UNPR este aproape finalizata

Fuziunea dintre PMP si UNPR este aproape finalizata.

Potrivit liderilor din PMP IASI, fuziunea dintre cele doua formatiuni politice este pe ultima suta de metri, iar in curand membrii UNPR vor deveni membri PMP cu drepturi depline. Este asadar un caz de fuzionare prin care PMP-ul practic inghite UNPR-ul.

Chiar daca au existat de-a lungul timpului unele piedici, acestea par a se fi rezolvat, iar fuziunea este acum validata de doua congrese si un congres reunit al celor doua formatiuni politice.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Fuziunea dintre PMP şi UNPR a intrat pe ultima sută de metri. În cel mai scurt timp, cele două partide vor fuziona, iar membrii UNPR vor deveni de drept membri PMP.
Preşedintele PMP Iaşi explică faptul că cel mai probabil până la sfârşitul lunii iunie procesul se va finaliza iar lucrurile se vor clarifica în interiorul celor două partide. “Finalizarea fuziunii este doar o chestiune de timp, ceea ce mă bucură. Este momentul ca cele două partide să intre pe un făgaş normal şi toţi membrii să înţeleagă faptul că trebuie să ne luptăm cu PSD, şi nu noi între noi. A fost o perioadă dificilă pentru toţi membrii, însă apele se vor limpezi într-un timp foarte scurt”, a declarat deputatul Petru Movilă, preşedintele PMP Iaşi.

Fuziunea dintre PMP si UNPR este aproape finalizata

„În cursul zilei de ieri a fost un nou termen în procesul suspendării fuziunii, în urma căruia se va repune pe rol fuziunea la Curtea de Apel. “Fuziunea este validată de două congrese şi un congres reunit al celor două partide. Nici Traian Băsescu şi nici Valeriu Steriu nu ar mai putea opri la acest moment fuziunea, nici dacă ar dori. Toţi consilierii UNPR vor deveni consilieri PMP. Până la sfârşitul lunii iunie avem toate şansele ca fuziunea să fie finalizată. Prima instanţă deja a validat fuziunea. Din păcate, datorită unor tertipuri avocăţeşti, acest proces nu s-a terminat până acum”, a declarat deputatul Valeriu Steriu, preşedintele executiv al PMP.
Reamintim faptul că în cursul lunii februarie 2017, instanţa a respins demersurile lui Marian Vasiliev de validare a congresului UNPR din 01.11.2016 şi de nominalizare a acestuia ca preşedinte al UNPR precum şi denunţarea fuziunii dintre cele două partide. Concret, Tribunalul Bucureşti a confirmat faptul că Valeriu Steriu este preşedintele de drept al UNPR şi a validat congresul de fuziune a celor două partide iar înscrierile ulterioare în Registrul partidelor ale unor diverse persoane, în urma unor întâlniri secrete ale micilor facţiuni UNPR sau PPDD, nu împiedică în niciun fel recunoaşterea fuziunii PMP – UNPR de către instanţă.”, se arata intr-un comunicat al presedintelui PMP Iasi, deputatul Petru Movila

[sg_popup id=”34″ event=”onload”][/sg_popup]

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info