libris.ro

Minoritatea impotriva majoritatii platitoare de taxe: PNL si USB au blocat un proiect prin care o parohie ortodoxa urma sa construiasca o cantina pentru saraci

Minoritatea impotriva majoritatii platitoare de taxe: PNL si USB au blocat un proiect prin care o parohie ortodoxa urma sa construiasca o cantina pentru saraci

Minoritatea impotriva majoritatii platitoare de taxe: PNL si USB au blocat anul trecut un proiect prin care o parohie ortodoxa urma sa construiasca o cantina pentru saraci, dar in acelasi timp insa au aprobat cedarea gratuita a unui teren catre comunitatea musulmana, potrivit activenews.ro.

Sunt din ce in ce mai dese exemplele prin care o minoritate agresiva si care submineaza de la interior valorile nationale romanesti, intruchipata de asa zisii liberalo-progresisti, saboteaza interesele majoritatii cetatenilor romani platitori de taxe.

Sunt deja notorii pozitiile total antiromanesti ale unor ciraci ai progresismului si sorosismului din Romania. Dar totusi cum poti sa te declari „luptator pentru drepturi civice” cand ajungi sa te opui pana si unor actiuni cu caracter filantropic doar pentru ca sunt facute de catre BOR?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Minoritatea impotriva majoritatii platitoare de taxe: PNL si USB au blocat un proiect prin care o parohie ortodoxa urma sa construiasca o cantina pentru saraci

Intre darea in folosinta gratuita unui teren de 4.000 de metri patrati, in incinta Cimitirului Vest Domnești, pentru constructia unui cimitir musulman, pe o perioada de 49 de ani si acordarea in acelasi regim a unui spatiu de 673 metri patrati, Parohiei Acoperământul Maicii Domnului din București, pentru construirea unui centru social-cultural, o cantina pentru saraci, ghiciti oare ce-au votat anul trecut consilierii PNL si USB in Consiliul General al Municipiului București?

Cu siguranta nu pentru cantina pentru saraci! Prin proiectul conceput de catre Parohia Acoperământul Maicii Domnului, ar fi putut beneficia cate peste 60 de persoane zilnic, putand lua o masa calda, in niste conditii cat mai umane.

[info] Social democratie si cultura. De la marxism la postmarxism [/info]

Iata asadar ca lupta progresistilor si a sorosistilor din Romania cu BOR genereaza victime colaterale, niste nevoiasi fiind lipsiti de o masa calda in niste conditii decente, din cauza „maniei proletare” de care dau dovada consilierii USB si PNL.

[sg_popup id=”27″ event=”onload”][/sg_popup]

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info