În locul românilor fugăriți din țară cu milioanele se aduc pe ascuns “înlocuitori”

În locul românilor fugăriți din țară cu milioanele se aduc pe ascuns “înlocuitori”

De când noi tot spunem că România este condusă în numele altora de peste mări și țări, de către idioți, incompetenți și trădători, chiar nu greșim cu nimic și ne asumăm aceste afirmații.

În timp ce pentru mediul economic românesc s-a dus mai degrabă o luptă pentru distrugerea capitalului autohton și a locurilor de muncă și a multora dintre mijloacele de trai ale cetățenilor români, luându-se din punct de vedere instituțional aproape exclusiv numai măsuri în favoarea multinaționalelor și corporațiilor străine, românii au migrat cu milioane în afara țării, în căutarea unor șanse mai bune de supraviețuire decât în România.

În locul românilor fugăriți din țăra cu milioanele se aduc pe ascuns “înlocuitori”

În locul românilor fugăriți de către numeroase măsuri imbecile și trădătoare ale principalilor vectori care au provocat acest imens exod al populației românești în afara hotarelor țării, se încearcă acum aducerea pe ascuns a unor așa numiți “înlocuitori”.

Cu toate că vede până și cel mai sarac cu duhul dintre cetățenii țării ceea ce se întâmplă în celalalte țări din Europa prin aducerea așa zisilor “refugiați”, autoritățile române încă mai aduc pe ascuns, într-o discreție maxima, valuri de imigranți în România.

O imagine care ne demonstrează acest lucru a fost postată pe rețelele de socializare de către Catalin Ioan Berenghi, unul dintre cei mai înverșunați opozanți împotriva construirii unei mega moschei în capitala României.

“In timp ce Anglia isi plange mortii in Romania, la Cluj – Iulius Mall la Centrul Emigranti este coada!!!!!

Cum au venit in Romania, pe unde si cu acordul cui????????”, scrie Catalin Ioan Berenghi in postarea care insoteste imaginea cu imigrantii de la Cluj

Sursa: Glasul.info

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


librarie.net

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 13 Books

Istoria ilustrata a Transilvaniei

By: Ioan Bolovan, Ioan-Aurel Pop

O istorie generală a unei țări, a unei provincii sau a unei regiuni are obligația să recompună prezentul oamenilor care au trăit în trecut în funcție de rolul jucat de fiecare entitate, grupare, etnie, confesiune componentă. Dar, ca toate celelalte istorii, nici aceasta nu poate răspunde tuturor problemelor spinoase ale trecutului și prezentului Transilvaniei. Totuși, încearcă să explice, din perspectiva întregii

Ardealul. Tinuturile de pe Olt. Tinuturile de pe Mures

By: Silvestru Moldovan

Silvestru Moldovan face parte din acele generatii de romani ardeleni care stiau totul: vorbeau, citeau si scriau in romana, maghiara si germana, ceea ce le-a creat libertatea de a se misca in orice regiune a Principatului, de a sta de vorba cu oricine in limba aceluia si de a cunoaste cel putin trei culturi. Asemenea intelectuali au rasarit din pamantul

Dictionarul numirilor de localitati cu poporatiune romana din Ungaria

By: Silvestru Moldovan

Aceasta carte face parte din colectia Infoteca a editurii Scripta si reprezinta o reeditare dupa un secol a unui instrument lexicografic de baza pentru cultura romaneasca. Practic, este o imensa arhiva ordonata, care ofera informatie de prim interes in compartimente definitorii ale Transilvaniei istorice: populatie, asezaminte de cult, denumirea localitatilor in expresie romaneasca, maghiara si germana.

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Next Post

Mircea Diaconu: "Sa plece multinationalele! Pentru cine guverneaza... pentru multinationale sau pentru cetatenii tarii?"

joi iun. 8 , 2017
Mircea Diaconu: “Sa plece multinationalele! Pentru cine guverneaza… pentru multinationale sau pentru cetatenii tarii?” In cadrul emisiunii “Punctul de întâlnire” a lui Radu Tudor de la Antena 3, europarlamentarul Mircea Diaconu a avut o reactie inedita in peisajul politic romanesc la adresa multinationalelor si a practicilor acestora si a sustinatorilor […]
Mircea Diaconu: "Sa plece multinationalele! Pentru cine guverneaza... pentru multinationale sau pentru cetatenii tarii?", Foto: captura youtube

Poate vă place și:

libris.ro