Prin toată Europa au câștigat na…

Deși prin alte țări …

Lia Olguța Vasilescu: O să mănân…

Invitată în studioul…

George Simion și primarul Mihai …

Candidatul independe…

Cum arată sumele partidelor poli…

Când întrebi pe oric…

Deputatul Matei Dobrovie priveșt…

"Nu votați partide c…

Ne pregătim de alegeri. Cine sun…

În urmă cu ceva ani,…

Și neomarxiștii se tem de ... tu…

Dacă văd că barca ia…

La Iași începe reabilitarea espl…

Angajații municipali…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (2 voturi, medie: 5,00 din 5)
Încarc...

În locul românilor fugăriți din țară cu milioanele se aduc pe ascuns “înlocuitori”

Print Friendly, PDF & Email

În locul românilor fugăriți din țară cu milioanele se aduc pe ascuns “înlocuitori”

De când noi tot spunem că România este condusă în numele altora de peste mări și țări, de către idioți, incompetenți și trădători, chiar nu greșim cu nimic și ne asumăm aceste afirmații.

În timp ce pentru mediul economic românesc s-a dus mai degrabă o luptă pentru distrugerea capitalului autohton și a locurilor de muncă și a multora dintre mijloacele de trai ale cetățenilor români, luându-se din punct de vedere instituțional aproape exclusiv numai măsuri în favoarea multinaționalelor și corporațiilor străine, românii au migrat cu milioane în afara țării, în căutarea unor șanse mai bune de supraviețuire decât în România.

În locul românilor fugăriți din țăra cu milioanele se aduc pe ascuns “înlocuitori”

În locul românilor fugăriți de către numeroase măsuri imbecile și trădătoare ale principalilor vectori care au provocat acest imens exod al populației românești în afara hotarelor țării, se încearcă acum aducerea pe ascuns a unor așa numiți “înlocuitori”.

Cu toate că vede până și cel mai sarac cu duhul dintre cetățenii țării ceea ce se întâmplă în celalalte țări din Europa prin aducerea așa zisilor “refugiați”, autoritățile române încă mai aduc pe ascuns, într-o discreție maxima, valuri de imigranți în România.

O imagine care ne demonstrează acest lucru a fost postată pe rețelele de socializare de către Catalin Ioan Berenghi, unul dintre cei mai înverșunați opozanți împotriva construirii unei mega moschei în capitala României.

“In timp ce Anglia isi plange mortii in Romania, la Cluj – Iulius Mall la Centrul Emigranti este coada!!!!!

Cum au venit in Romania, pe unde si cu acordul cui????????”, scrie Catalin Ioan Berenghi in postarea care insoteste imaginea cu imigrantii de la Cluj

Sursa: Glasul.info


Comentarii

comentarii

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.

loading...

Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta
Comodo SSL

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Vacante in Grecia