Germania

Imbecilizare progresista promovata de ONG-ista Anetta Kahane: „Estul Germaniei este prea alb”!?

Imbecilizare progresista promovata de ONG-ista Anetta Kahane: „Estul Germaniei este prea alb”!?

Ca sa vedeti care a ajuns sa fie culmea imbecilizarii progesiste in Germania, trebuie s-o descoperiti neaparat pe sefa fundatiei germane „Amadeu-Antonio”, mirobolanta ONG-ista Anetta Kahane, o individa care potrivit jungefreiheit.de s-a plans in public de i se scuturau de rusine pana si neuronii pe jos, din cauza faptului ca estul Germaniei (n.r. fosta RDG) este inca populat de prea multa populatie alba si ca personal ea ar fi fericita daca autoritatile guvernamentale federale ar schimba urgent aceasta stare de fapt.

Intr-adevar, doar doua lucruri sunt cu siguranta infinite: universul si prostia… progresistilor. Discursurile si declaratiile acestei ONG-iste poarta uneori vag o semnatura de sorginte bolsevica, pline de ridicol si lipsite pana si de logica elementara. 

Imbecilizare progresista promovata de ONG-ista Anetta Kahane: „Estul Germaniei este prea alb”!?

Insa aceste aberatii regurgitate de catre Anetta Kahane se pare ca sunt foarte bine remunerate, pentru ca fundatia „Amadeu-Antonio” are incasari anuale de 1,6 milioane de euro.

Ca si in cazul pedigree-ul ONG-istilor din Romania, din randul carora multi au legaturi mai mici sau mai mari cu diverse servicii secrete stiute si nestiute, o curiozitate inedita este faptul ca Anetta Kahane este banuita in Germania ca ar fi fost pana in 1989 colaborator al StaSi (n.r. serviciul secret din fosta RDG, foarte asemanator prin practici si activitatea desfasurata, cu fosta Securitate din Romania, un organism de politie politica si care a intreprins numeroase abuzuri indreptate impotriva cetatenilor).

Exista o similaritate extraordinara intre ONG-istii din Romania si cei din Germania, majoritatea provenind din familii care au avut legaturi cu fostele servicii secrete, aciuati pe langa structurile de forta din ambele tari.

Progresismul este noua plaga mondiala de la inceput de secol XXI, fix asa cum bolsevismul era plaga de la inceput de secol XX care s-a materializat apoi prin zeci de milioane de victime la nivelul intregii planete. Insa chiar daca unii s-ar putea lasa inselati sa creada ca progresismul este inlocuitorul bolsevismului, acestia ar gresi amarnic, pentru ca de fapt progresismul este continuatorul bolsevismului si a imbecilizarii promovate de catre aceasta ideologie intunecata.

Sursa: Glasul.info

[sg_popup id=”60″ event=”onload”][/sg_popup]

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

Cu se se mai laudă USR-iștii: propunerea legislativă privind dreptul la avort a primit raport de adoptare

Oana Cambera, deputat neafiliat, fostă USR și PLUS, acum ajunsă vicepreședinte la partidul Reper, se…

2 ore ago

Militarii rezerviști cer printr-o petiție actualizarea soldelor de grad!

Gradul militar același și totuși diferit !? Militarii în activitate, în rezervă sau retragere și-au…

7 ore ago

Cristina POBIRCI, o gorjeancă talentată!

Cristina POBIRCI: Sunt din Părău de Pripor și totul a început la varsta de 6 ani…

8 ore ago

Prim ministrul Slovaciei, Robert Fico, a fost împușcat

Prim ministrul Slovaciei, Robert Fico, a fost împușcat în localitatea Handlová, în fața Casei de…

9 ore ago

Pagina de Facebook a singurului cotidian românesc din Carei, furată de hackeri

De ani buni, Buletin de Carei este singurul cotidian românesc independent din zonă care încă…

11 ore ago