Germania

In Germania se doreste interzicerea dublei cetatenii si a portului de burka pe strazi

In Germania se doreste interzicerea dublei cetatenii si a portului de burka pe strazi.

O revendicare mai veche a Partidului Crestin-Social (CSU) din Bavaria revine din nou in actualitate si obtine sprijin din ce in ce mai mare din partea germanilor. Se doreste revenirea la legislatia veche si la interzicerea dublei cetatenii in Germania, precum si la interzicerea portului de burka in public.

Acum doi ani de zile, guvernul de coalitie condus de catre Angela Merkel renunta la vechea legislatie in privinta dublei cetatenii si introducea noi reglementari.

Dupa atentatele din Germania, dupa numeroasele violuri precum si multe alte acte de violente infaptuite de catre asa zisi „refugiati”, o parte tot mai mare a germanilor isi doreste revenirea la vechea legislatie si la interzicerea dublei cetatenii.

In Germania se doreste interzicerea dublei cetatenii si a portului de burka pe strazi

O mare surpriza in Germania o constituie faptul ca pana si unii dintre colegii din partidul din care face parte si Angela Merkel s-au intors acum impotriva ei, sustinand ca a implementat o politica total gresita in privinta imigratiei si a vulnerabilizat Germania.

De asemenea, cu toate ca a starnit si unele controverse printre politicienii din Germania, s-a decis ca pe teritoriul german sa nu mai fie permis a fi purtat valul intregral (n.r. burka) care acopera vizibilitatea si face imposibila recunoasterea fetei unei persoane.

Nota noastra: In urma cu ceva timp publicam un articol pe aceeasi tema intitulat „Klaus Iohannis, cetatean german! Dacian Ciolos, cetatean francez! Codruta Kovesi, cetatean american? Incotro, Romania?” despre care fariseii din presa din Romania (n.r. aceeasi farisei care divineaza Germania si pe Angela Merkel) au inceput sa urle ca din limba de sarpe ca aduce atingere „sensibilitatilor progresiste” din Romania. Intr-adevar, daca detii mai multe cetatenii, in care ordine si dupa care prioritate se respecta juramintele de credinta? Iti permiti sa fii condus de niste lideri care stau cu ochii la faina si cu nasul la slanina?

Sursa: Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info

Leave a Comment

Recent Posts

Sfinții Împărați Constantin și Elena, cei care au înlesnit și sprijinit răspândirea creștinismului

Astăzi Biserica îi prăznuieste pe 21 mai pe Sfinții Impărati Constantin și mama sa, Elena,…

9 ore ago

La 21 Mai 1936 a fost ridicată la Cluj o troiță în memoria lui Baba Novac

La 21 Mai 1936 a fost ridicată la Cluj o troiță în memoria lui Baba…

11 ore ago

Pe 20 mai 1919 comandamentul aliat şi Polonia cer României să ocupe Galiţia Orientală

Aflându-se în situația de a nu mai putea respinge atacurile detaşamentelor ucrainiene, comandamentul aliat şi…

18 ore ago

Vincze Zoltan, „mare autonomist” al Transilvaniei, recunoaște că se trage dintr-o familie de români ortodocși

Cele mai înverșunate cozi de topor care luptă pentru maghiarizarea poporului român și pentru dezintegrarea…

o zi ago