„Chichirăciunile” societatii romanesti! Lucru necurat maica de cum nu le sunt masurate spinarile celor care protesteaza neautorizat!?

"Chichirăciunile" societatii romanesti! Lucru necurat maica de cum nu le sunt masurate spinarile celor care protesteaza neautorizat!?, Foto: captura facebook.com

„Chichirăciunile” societatii romanesti! Lucru necurat maica de cum nu le sunt masurate spinarile celor care protesteaza neautorizat!?

Cand au iesit in urma cu cativa ani romanii in strada sa protesteze impotriva celui mai mare jaf si a coruptiei generalizate instituite in timpul regimului mafiei portocalii (n.r. sustinute culmea, chiar de catre multi dintre actualii #rezistenti ce zbiara acum in mod ipocrit impotriva coruptiei), li s-au rupt picioarele si coastele celor care protestau fara autorizatie. Numa’ astia protesteaza cu voie de la stapanire, de parca ar protesta stapanirea in sine. Curat murdar, coana Chichirău!

Inca o nedumerire mare este legata de faptul ca  #rezist-entii cereau demiterea guvernului Grindeanu la inceput de an, insa tot ei il sustin acum!?Atunci se impune neaparat o intrebare mai mult decat pertinenta: in februarie a fo’ numa’ circ?

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


„Chichirăciunile” societatii romanesti! Lucru necurat maica de cum nu le sunt masurate spinarile celor care protesteaza neautorizat!?

Nemultumiri exista multe in randul populatiei din Romania. Insa ce credeti ca s-ar intampla daca unii dintre noi, persoane simple, neafiliate nici la ONG-uri cu finantare sorosista, nici la diferite servicii stiute si nestiute, ar protesta neautorizat in strada?

Cu siguranta multi dintre voi stiti deja raspunsul. Pe langa niste usturatoare sanctiuni pecuniare exista posibilitatea sa primiti cadou si o vacanta involuntara cu internare prin spitale dupa ce faceti cunostinta cu dotarile fortelor de ordine.

Romanii au vazut asta cu siguranta, ori de cate ori poporul iesit in strada a „cantat fals”, melodii sau scandari care nu gadilau in mod armonios urechile stapanirii din Romania.

[alert-announce]”Acum câteva minute când am ieșit de la serviciu, am dat de protestatarii #rezist. N-am rezistat si m-am alăturat si eu! Au venit doi jandarmi si ne-au cerut sa plecam in baza legii 60/1991. N-am plecat. Veniți si voi la intrarea Parlamentului de la Izvor.”, scrie Cosette Chichirău intr-o postare de pe o retea de socializare[/alert-announce]

Cine poate protesta neautorizat pe domeniul public din Romania fara a se teme nici macar o clipa de posibilele repercusiuni?Daca unii dintre noi ar incerca sa protesteze neautorizat in strada cat credeti ca ar „rezista” neamendati sau chiar poate si nebatuti? Este de acum deja limpede pentru multi dintre noi: numai „Chichirăciunile” societatii romanesti.

PS: Acesta este un pamflet si trebuie privit ca atare

Sursa: Glasul.info

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info