Bugetofagii „de dreapta” din politica romaneasca sunt bolnavi de ipocrizie si demagogie

Jigodiile insista ca guvernul Romaniei sa fie format numai din soros-isti si tradatori de tara! Chiar nu mai exista romani patrioti?, foto: captura TV - TVR 1

Bugetofagii „de dreapta” din politica romaneasca sunt bolnavi de ipocrizie si demagogie

Atunci cand neputinta si incompetenta ii da afara din casa, politicienii romani se reorienteaza si cauta rapid niste tapi ispasitori in spinarea carora sa puna vina pentru toate esecurile si nerealizarile lor.

Un exemplu de ipocrizie si demagogie fara de margini vine din partea ex-tehnocratei Raluca Pruna, care uita de la mana pana la gura ca statutul sau de bugetofag era asigurat chiar de catre „votantul tipic”, „turmentat de dimineata, cu copii multi…”, etc.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Uneori politicienii romani vin cu niste declaratii sau afirmatii naucitoare, izvorate parca din gatlejul unor fiinte fantastice, care au trait pana acum izolate de lumea normala.

[info]Totalitarismul. De la origini la consecinte[/info]

Bugetofagii „de dreapta” din politica romaneasca sunt bolnavi de ipocrizie si demagogie

[alert-success]”Fara vreun efort din partea votantului lor tipic – un votant fie interesat de pensia lui speciala si de pensionare la 40 de ani, in genere un mediocru, fie un dezavantajat social care e tinut in lanturile asistentei sociale de 27 ani, cel mai adesea turmentat inca de dimineata, cu copii multi pe care ii arunca in lume ca sa isi sporeasca venitul din alocatii si creditul pe caiet la crasma, cu copii pe care ii abuzeaza de multe ori, cu care se poarta violent si pe care ii retrage de la scoala pentru ca sunt o mana de lucru gratuita.”, a scris Raluca Pruna pe contul sau de Facebook, 31 iulie 2017[/alert-success]

Indiferent de cat de multa patima ar putea pune in lupta pentru putere, niciodata un bugetofag de cariera ( asa zis „de dreapta”?) nu poate justifica o asemenea flegma aruncata cu nesimtire in obrazul poporului roman pentru optiunea sa politica.

Potrivit doamnei Pruna, votantii „celorlalti” sunt doar niste vesnic turmentati ( a se citi betivi), abuzatori si exploatatori de copii ( asta suna ca primele discursuri bolsevice proletare), asistati social sau detinatori de pensii speciale.

Dupa ce auzi gargara ex-tehnocratei Pruna nu poti sa nu te duci imediat cu gandul la primele exemple ale propagandei bolsevice cand era promovata agresiv „lupta de clasa”, inventandu-se peste noapte exploatatori si paraziti care sug sangele poporului.

Realizati pe mana cui a incaput pentru o buna perioada portofoliul de la justitie? Pe mainile cuiva in conceptia careia „discuţia despre drepturi e un lux teoretic”, un fel de Ana Pauker ale carei pareri despre democratie sunt vecine cu totalitarismul.

Dar poate ce te irita cel mai tare este tupeul unui vesnic bugetofag de a arunca un scuipat viguros chiar pe obrazul celor multi de la care se aduna banii la buget, adica fix de acolo de unde isi lua leafa bugetofagul „de dreapta”, bolnav dupa cum se poate vedea de prea multa ipocrizie si demagogie.

Sursa: Glasul.info

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info