RSS

Mișcarea politică ROMÂNIA MARE Î…

Mișcarea politică RO…

Daniel Gheorghe: USR are o obses…

Deputatul liberal Da…

150 de Torțe pentru Eroii Români…

"Astăzi o Torță; pe …

Bolșevicii ăștia mici de la USR …

Bolșevicii ăștia mi…

Război ideologic grețos pe Wikip…

Cine a avut vreodată…

Cătălin Ivan solicită CNA-ului r…

Într-o vreme când re…

Aurelian Pavelescu: Într-o socie…

"De la Mihai Șora la…

Ionuț Cristache: "Dacă noi am fi…

Deși s-a vorbit dest…

Boicotul împotriva eMAG se extin…

Iritați de cuvintele…

«
»
TwitterFacebookPinterest

O stea2 stele3 stele4 stele5 stele (Nu există încă evaluări)
Încarc...

Recompensele si privilegiile acordate denigratorilor valorilor Romaniei sunt numeroase. Medalia “Mihai Eminescu” a fost acordata celor care l-au denigrat pe Eminescu!

Print Friendly, PDF & Email

Recompensele si privilegiile acordate denigratorilor valorilor Romaniei sunt numeroase. Medalia “Mihai Eminescu” a fost acordata celor care l-au denigrat pe Eminescu! Mircea Cărtărescu si Cezar-Paul Bădescu au fost recompensati de catre Emil Constantinescu cu medalia “Mihai Eminescu” desi l-au denigrat tocmai pe marele poet national al Romaniei, potrivit cotidianul.ro.

Imediat de dupa momentul lovilutiei din ’89, s-au terminat ca prin farmec fondurile destinate promovarii culturii sau valorilor romanesti, fie ele culturale, istorice, spirituale, sau de alta natura.

In schimb s-au inmultit recompensele, privilegiile si subventiile generoase pentru denigrarea valorilor romanesti. In clubul tot mai numeros al celor care s-au aliniat pentru a scuipa cu patos in valorile Romaniei s-au inscris inca de la inceputul anilor ’90 o gradama de secaturi, de tradatori de tara si de neam, avizi dupa capatuiala, care s-au ingramadit sa defaimeze cu o consecventa parsiva si continua eroii nationali, practicile nationale, etosul romanesc, tot ceea ce considera romanii ca a fost mai de pret si mai de apreciat in istoria neamului nostru.

Recompensele si privilegiile acordate denigratorilor valorilor Romaniei sunt numeroase. Medalia “Mihai Eminescu” a fost acordata celor care l-au denigrat pe Eminescu!

Prin decretul nr. 439 din 6 noiembrie 2000, Emil Constantinescu ii recompensa pentru “serviciile” aduse “statului” cu medalia “Mihai Eminescu” tocmai pe doi dintre blasfemeietorii cei mai inversunati ai lui Mihai Eminescu, doua lichele din mizerabila tagma postdecembrista a tradatorilor de neam si tara.

Ca si la mijlocul secolului tecut, atunci cand tot felul de neaveniti se aruncau in lupta impotriva elitei si florii intelectualitatii romanesti, instigand la aruncarea in inchisori, lagare de munca sau condamnarea la moarte a marilor personalitati ale Romaniei care s-au ridicat in perioada interbelica, si acum se strang sa faca propaganda antiromaneasca oameni de aceesi factura.

Recrutati sau oferiti voluntari de prin cine stie ce vagauni, s-au aruncat cu manie “progresista” in lupta, pentru a face propaganda antiromaneasca.

Poezia lui Eminescu nu mă încânta, de fapt ea nici nu exista pentru mine, decât cel mult ca obligativitate şcolară – era, deci, lipsită de substanţă. La rândul lui, poetul însuşi era ceva inert şi ridicol, ca o statuie de metal goală pe dinăuntru şi cu dangăt spart”, scria Cezar-Paul Bădescu in „Dilema veche”

Nota redactiei: Cum poate explica televiziunea nationala din Romania, platita din bani publici, ca l-a promovat atata amar de vreme pe Cezar-Paul Bădescu? Este inexplicabil ca postul de televiziune national sa incerce promovarea culturii in Romania prin intermediul unuia care il denigreaza pe Mihai Eminescu.


Comentarii

comentarii

shop.yellowstore.ro
Site-ul Glasul.info nu raspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formularii din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervam dreptul de a sterge comentariile cu tenta rasista, xenofoba, care incita la ura, sau la violenta
evomag.ro

Continutul articolelor exprima punctele de vedere ale autorului, iar Glasul.info nu isi asuma raspunderea pentru aceste idei exprimate de catre autor, exceptie facand doar notele sau materialele publicate exclusiv de catre redactia Glasul.info

Comodo SSL