libris.ro

Recompensele si privilegiile acordate denigratorilor valorilor Romaniei sunt numeroase. Medalia „Mihai Eminescu” a fost acordata celor care l-au denigrat pe Eminescu!

Recompensele si privilegiile acordate denigratorilor valorilor Romaniei sunt numeroase.  Medalia „Mihai Eminescu” a fost acordata celor care l-au denigrat pe Eminescu!

Recompensele si privilegiile acordate denigratorilor valorilor Romaniei sunt numeroase. Medalia „Mihai Eminescu” a fost acordata celor care l-au denigrat pe Eminescu! Mircea Cărtărescu si Cezar-Paul Bădescu au fost recompensati de catre Emil Constantinescu cu medalia „Mihai Eminescu” desi l-au denigrat tocmai pe marele poet national al Romaniei, potrivit cotidianul.ro.

Imediat de dupa momentul lovilutiei din ’89, s-au terminat ca prin farmec fondurile destinate promovarii culturii sau valorilor romanesti, fie ele culturale, istorice, spirituale, sau de alta natura.

In schimb s-au inmultit recompensele, privilegiile si subventiile generoase pentru denigrarea valorilor romanesti. In clubul tot mai numeros al celor care s-au aliniat pentru a scuipa cu patos in valorile Romaniei s-au inscris inca de la inceputul anilor ’90 o gradama de secaturi, de tradatori de tara si de neam, avizi dupa capatuiala, care s-au ingramadit sa defaimeze cu o consecventa parsiva si continua eroii nationali, practicile nationale, etosul romanesc, tot ceea ce considera romanii ca a fost mai de pret si mai de apreciat in istoria neamului nostru.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


Recompensele si privilegiile acordate denigratorilor valorilor Romaniei sunt numeroase. Medalia „Mihai Eminescu” a fost acordata celor care l-au denigrat pe Eminescu!

Prin decretul nr. 439 din 6 noiembrie 2000, Emil Constantinescu ii recompensa pentru „serviciile” aduse „statului” cu medalia „Mihai Eminescu” tocmai pe doi dintre blasfemeietorii cei mai inversunati ai lui Mihai Eminescu, doua lichele din mizerabila tagma postdecembrista a tradatorilor de neam si tara.

Ca si la mijlocul secolului tecut, atunci cand tot felul de neaveniti se aruncau in lupta impotriva elitei si florii intelectualitatii romanesti, instigand la aruncarea in inchisori, lagare de munca sau condamnarea la moarte a marilor personalitati ale Romaniei care s-au ridicat in perioada interbelica, si acum se strang sa faca propaganda antiromaneasca oameni de aceesi factura.

Recrutati sau oferiti voluntari de prin cine stie ce vagauni, s-au aruncat cu manie “progresista” in lupta, pentru a face propaganda antiromaneasca.

Poezia lui Eminescu nu mă încânta, de fapt ea nici nu exista pentru mine, decât cel mult ca obligativitate şcolară – era, deci, lipsită de substanţă. La rândul lui, poetul însuşi era ceva inert şi ridicol, ca o statuie de metal goală pe dinăuntru şi cu dangăt spart”, scria Cezar-Paul Bădescu in „Dilema veche”

Nota redactiei: Cum poate explica televiziunea nationala din Romania, platita din bani publici, ca l-a promovat atata amar de vreme pe Cezar-Paul Bădescu? Este inexplicabil ca postul de televiziune national sa incerce promovarea culturii in Romania prin intermediul unuia care il denigreaza pe Mihai Eminescu.

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info