Anti Pro… Mesaj anti ProTV

Anti Pro… Mesaj anti ProTV

Valorile neamului romanesc au fost secerate una cate una, murind inainte de vreme, in timp ce astazi Pro TV, Kanal D, „Antenele” si alte asemenea posturi se lupta „cu disperare” sa manelizeze Romania, transformandu-se in adevarate promotoare ale inculturii si a prostului gust!  Se vrea neaparat indobitocirea si imbecilizarea poporului roman. Un popor care nu poate sesiza si intelege care-i sunt adevaratii dusmani si directia de unde vine pericolul, va fi mult mai usor de controlat si de manipulat.

Daca e musai sa se promoveze minoritatea roma, de ce nu se promoveaza talentele adevarate, oamenii cu studii si talent, si in loc se meditatizeaza excesiv nonvalorile? Unde sunt acum lautarii si artistii de renume care umpleau sali intregi de spectacole in trecut?

 Anti Pro… Mesaj anti ProTV

Publicam mesajul unui roman, postat pe blogul profesorului Ion Coja, pentru a vedea cat de mult au inceput sa deteste o parte dintre romani aceste posturi TV sau trusturi de presa care s-au transformat in promotoare ale inculturii si prostului gust:

[one_half]
Sewing Machine – $2.20
[/one_half][alert-announce]”Si vreau sa ma folosesc de acest prilej pentru a lansa un apel catre cititorii acestui blog prin care ii indemn la BOICOT TOTAL al trustului Media Pro, cu tot ce inseamna el (radio,televiziuni etc.), si al postului ProTv in special, pentru manipularea opiniei publice, partizanat cu forte ce urmaresc inrobirea umana si militantism LGBT.Nu uitati ca noi consumatorii avem drept de viata si de moarte peste ofertantii de servicii.

Daca noi nu le mai consumam produsele, in scurt timp ele vor disparea de pe piata.Nu uitati: lanturile in care ne tin corporatiile nu sunt ferecate,e deajuns sa ne scuturam si ele au sa cada.Daca de astazi in Romania nu se mai urmareste haznaua Protv, intr-o luna jigodiile isi fac bagajele si se duc invartindu-se de unde au venit.

Poate parea un proiect irealizabil. Insa va spun ca e ireazlizabil DOAR daca nu il punem in aplicare.Eu mi-am jurat ca din clipa asta si pana voi inchide ochii nu am sa mai urmaresc nici macar o secunda din indiferent ce difuzeaza javrele proteviste; pot sa-L aduca invitat si pe Hristos in direct si-n exclusivitate.N-au decat,nu ma intereseaza. Am terminta-o cu ei si voi indemna cat pot de multa lume sa faca la fel.”[/alert-announce]

Lasă un răspuns