libris.ro

Anti Pro… Mesaj anti ProTV

Anti Pro… Mesaj anti ProTV

Valorile neamului romanesc au fost secerate una cate una, murind inainte de vreme, in timp ce astazi Pro TV, Kanal D, „Antenele” si alte asemenea posturi se lupta „cu disperare” sa manelizeze Romania, transformandu-se in adevarate promotoare ale inculturii si a prostului gust!  Se vrea neaparat indobitocirea si imbecilizarea poporului roman. Un popor care nu poate sesiza si intelege care-i sunt adevaratii dusmani si directia de unde vine pericolul, va fi mult mai usor de controlat si de manipulat.

Daca e musai sa se promoveze minoritatea roma, de ce nu se promoveaza talentele adevarate, oamenii cu studii si talent, si in loc se meditatizeaza excesiv nonvalorile? Unde sunt acum lautarii si artistii de renume care umpleau sali intregi de spectacole in trecut?

 Anti Pro… Mesaj anti ProTV

Publicam mesajul unui roman, postat pe blogul profesorului Ion Coja, pentru a vedea cat de mult au inceput sa deteste o parte dintre romani aceste posturi TV sau trusturi de presa care s-au transformat in promotoare ale inculturii si prostului gust:

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApp pentru a primi postările noastre și acolo.


„Si vreau sa ma folosesc de acest prilej pentru a lansa un apel catre cititorii acestui blog prin care ii indemn la BOICOT TOTAL al trustului Media Pro, cu tot ce inseamna el (radio,televiziuni etc.), si al postului ProTv in special, pentru manipularea opiniei publice, partizanat cu forte ce urmaresc inrobirea umana si militantism LGBT.Nu uitati ca noi consumatorii avem drept de viata si de moarte peste ofertantii de servicii.

Daca noi nu le mai consumam produsele, in scurt timp ele vor disparea de pe piata.Nu uitati: lanturile in care ne tin corporatiile nu sunt ferecate,e deajuns sa ne scuturam si ele au sa cada.Daca de astazi in Romania nu se mai urmareste haznaua Protv, intr-o luna jigodiile isi fac bagajele si se duc invartindu-se de unde au venit.

Poate parea un proiect irealizabil. Insa va spun ca e ireazlizabil DOAR daca nu il punem in aplicare.Eu mi-am jurat ca din clipa asta si pana voi inchide ochii nu am sa mai urmaresc nici macar o secunda din indiferent ce difuzeaza javrele proteviste; pot sa-L aduca invitat si pe Hristos in direct si-n exclusivitate.N-au decat,nu ma intereseaza. Am terminta-o cu ei si voi indemna cat pot de multa lume sa faca la fel.”

Abonează-te și la canalul nostru de WhatsApppentru a primi postările noastre și acolo.


Abonează-te acum la canalul nostru de Telegram Glasul.info, pentru a fi mereu la curent cu cele mai recente știri

Showing 1-8 of 10 books

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat

By: Corvin Lupu

Romania 1989 - de la revolta populara la lovitura de Stat - Corvin Lupu

Oranki amintiri din captivitate

By: Dimitrie Bejan

Oranki amintiri din captivitate, ParinteleDimitrie Bejan

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei trădări naționale

By: Tiberiu Tudor

Tratatul cu Ucraina. Istoria unei tradari nationale - Tiberiu Tudor

Mihai Eminescu despre Unitatea Românilor

By: Gică Manole

Mihai Eminescu despre Unitatea Romanilor - Gica Manole

Scantei de peste veacuri

By: Dumitru Almas

Scantei de peste veacuri - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 2 - Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1

By: Dumitru Almas

Povestiri istorice volumul 1 - Dumitru Almas
1 2


Drepturi de autor! Informaţiile publicate de glasul.info pot fi preluate de alte publicaţii online doar în limita a 500 de caractere şi cu citarea sursei cu link activ. Orice abatere de la această regulă constituie o încălcare a Legii 8/1996 privind dreptul de autor.

Site-ul Glasul.info nu răspunde pentru opiniile comentatorilor, responsabilitatea formulării din comentarii revine integral autorului comentariului. Ne rezervăm dreptul de a șterge comentariile cu tentă rasistă, xenofobă,care incită la ură, sau la violență.


Glasul.info

Portalul Românilor de Pretutindeni - pledoarie pentru panromânism Contact: redactie@glasul.info